Annonce
Esbjerg

Corona: Badegæst i svømmestadion testet positiv

En person, der er blevet testet positiv for Covid-19, var en uge tidligere på besøg i Svømmestadion Danmark. Arkivfoto: Soffi C. Larsen
En uge efter at have besøgt svømmestadion i Esbjerg er en person blevet testet positiv for Covid-19. SEPE-direktør maner til ro, men opfordrer til fortsat forsigtighed.
Annonce

Esbjerg: For anden gang er en person, der har været gæst i Svømmestadion Danmark i Esbjerg, blevet testet positiv for Covid 19.

Det oplyste Sport- og Event Park Esbjerg onsdag i en pressemeddelelse.

- Vi blev tirsdag kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, der oplyste os om, at en person var blevet testet positiv for Covid 19. Vedkommende var blevet testet mandag den 3. august. I forbindelse med smitteopsporingen har vedkommende oplyst at have været gæst i Svømmestadion Danmark mandag den 27. juli mellem klokken 10.00 og 12.00, fortæller Niels Bækgård, der er direktør i SEPE.

Det er ifølge ham en meget kortfattet meddelelse, man har fået, så han ved ikke, om der er tale om en mand eller en kvinde, eller om vedkommende er blevet coronatestet på grund af symptomer eller i anden forbindelse.

Annonce

Ukendt smittekilde

- Vi aner ikke noget om smittekilden. Det eneste, vi ved, er, at vedkommende har været her og en uge efter bliver testet positiv. Vi ved ikke, om vedkommende var smittet inden besøget eller er blevet det her. Det, vi til gengæld ved, er, at vi tager alle forholdsregler med hensyn til hygiejnen og med antal gæster i de forskellige bassiner og omklædningsrum. nationalt stiger smittetrykket, og vi kan kun opfordre folk til at bruge den sunde fornuft. Corona er alvorlig, og det er ikke drevet over endnu, men det er ikke blevet hverken mere eller mindre farligt at gå i svømmehallen efter det her, fastslår Niels Bækgård.


Vi aner ikke noget om smittekilden. Det eneste, vi ved, er, at vedkommende har været her og en uge efter bliver testet positiv.

Niels Bækgård


Alle medarbejdere, der var på arbejde i Svømmestadion Danmark den 27. juli, bliver nu testet for Covid-19.

Andet tilfælde

Det er anden gang på kort tid, at en person, der har besøgt Svømmestadion Danmark, er blevet testet positiv for Covid-19.

Første gang var det en person, der havde besøgt svømmehallen den 25. juli.

Efterfølgende blev alle ansatte, der havde været på arbejde den pågældende dag testet, og alle var negative.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce