Annonce
Kultur

Corona driller stadig: Vojens BeachCup flyttes til juni

VHF-formand Teis Melcher har massevis af spændende håndbold-arrangementer i ærmet hen over sommeren. Hvis coronaen tillader det. Arkivfoto: Mette Henriksen
Vojens BeachCup i pinsen, som erstatter håndboldforeningens corona-aflyste PåskeCup, flyttes til den sidste weekend i juni. Håbet er, at forsamlingsforbuddet til den tid er hævet til 500.

VOJENS: Corona har gjort det igen: Normalt ville der i Vojens Håndboldforening (VHF) op til påske været travlhed med at få de sidste brikker på plads i forhold til afholdelsen af årets store stævne, PåskeCup. Det har coronaen imidlertid for andet år i streg stukket en kæp i hjulet for, og en erstatning i form af pinsestævnet, Vojens Beach-Cup, er nu også taget af programmet - men kun foreløbigt.

- Vi skal have forsamlingsforbuddet hævet til 500, og det tror vi ikke bliver inden pinse. Så derfor er Beach-Cup stævnet flyttet til weekenden den 25. – 27. juni, hvor vi stærkt regner med at få mellem 60 og 100 hold på banen, fortæller Teis Melcher.

Annonce

Corona aflyste jubilæum

Klubben skulle i 2020 både have fejret sit 50-års jubilæum og afviklet den traditionsrige Påskecup, der samler unge spillere fra det meste af landet. Både jubilæum og cup blev aflyst på grund af corona. VHF skønnede dengang at have mistet cirka 210.000 kroners indtjening – alene på aflysningen af påskecuppen. 2020 blev dog også året, hvor klubben med de cirka 150 medlemmer med Fagforeningen 3F fik en hovedsponsor, der gav klubben en hjælpende hånd i form af et to-årigt sponsorat, så klubben kan få nye spilletrøjer og holddragter.

- Normalt afholder klubberne stævner for at tjene penge til klubben. Men i år er det lige så meget for at få ungdommen i gang med håndbolden igen efter mange måneders corona-pause. De har brug for at være aktive, og så er det selvfølgelig også noget med, at de ikke skal glemme håndbolden, siger formanden, som dog ikke er bekymret for at klubben kommer til at miste medlemmer på den konto.


Normalt afholder klubberne stævner for at tjene penge til klubben. Men i år er det lige så meget for at få ungdommen i gang med håndbolden igen efter mange måneders corona-pause. De har brug for at være aktive, og så er det selvfølgelig også noget med, at de ikke skal glemme håndbolden.

Teis Melcher, lokal håndboldformand


- Nej, det tor jeg ikke vi gør. De unge skal nok komme tilbage og genfinde glæden ved håndbolden.

Annonce

Mere håndbold på vej

Beach Cup stævnet , der spilles på klubbens strandhåndboldbaner, er ikke det eneste "kom i gang igen-initiativ" fra klubben side.  Klubben arbejder nemlig også på at arrangere en stor udendørs sommerturnering samtidig med, at der er arrangeres DHF håndboldskole den 6. til 8. august 2021 for årgangene 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012.

- Håndboldskolen i sommerferien genopstår i år i Vojens Håndboldforening, dog i en kortere udgave over tre dage, så vi kan få det til at hænge sammen trænermæssigt, slutter formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg

Nature Energy erkender fejl: Samlearbejde på biogasanlæg var ikke omfattet af tilladelse

Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Annonce