Annonce
Kolding

Corona-frygt: Stjerne aflyser udsolgt koncert på Godset

Søndag blev en koncert aflyst på Godset, det samme skete mandag aften, og en koncert senere på måneden med Richard Marx er nu også aflyst. Arkivfoto
Hvis man glædede sig til at opleve Richard Marx på Godset i Kolding, må man væbne sig med tålmodighed. Stjernen har udskudt hele sin Europa-turné på grund af corona-frygt.
Annonce

Kolding: "Right here waiting" hedder et af de helt store hits fra 1980'erne fra Richard Marx, og det bliver desværre ganske konkret for de mange publikummer, som har købt billet til popsangerens koncert i Kolding senere på måneden.

De mange publikummer må vente på stjernen, for på grund af den globale situation omkring coronavirus udsættes Richard Marx’s Europa-turne til efteråret. Dette indbefatter også den udsolgte koncert på Godset lørdag 14.marts.

Ganske vist er der langt fra plads til 1000 publikummer på Godset, som derfor ikke er omfattet af den offentlige anbefaling om at aflyse større arrangementer, men koncerten på Godset er blot en enkelt ud af flere stop på Richard Marx' planlagte turné rundt omkring i Europa.

Godset og arrangøren Rock’ In House oplyser, at man er fuldt forstående i forhold til artistens beslutning. Og man arbejder sammen med Richard Marx’s danske agentur All Things Live på at finde en ny dato.

Richard Marx har selv givet en skriftlig kommentar til situationen:

- For at at sikre sundheden og sikkerheden hos de fans, som kommer til mine shows, så bliver der lavet nye datoer for den kommende Europa-turné på grund af den globale sundhedskrise. Jeg er fyldt med taknemmelighed over mine fans og var begejstret over turneen. Disse shows har været udsolgt i flere måneder, og jeg var klar til en fantastisk aften med alle. Jeg kommer snart igen, og så får vi en fantastisk tid, skriver Richard Marx selv - her i JydskeVestkystens oversættelse.

Under grænsen

Sundhedsstyrelsen anbefaler generelt ikke at aflyse arrangementer i Danmark med under 1000 deltagere som følge af risikoen for smitte.

Den maksimale kapacitet på Godset er 700 ved stående koncerter, og færre ved siddende koncerter, hvor kapaciteten varierer afhængigt af den konkrete opstilling.

Godset gennemfører på den baggrund som udgangspunkt de planlagte koncerter. Man kan derfor heller ikke på baggrund af virus-frygt refundere købte billetter til koncerter, der bliver afholdt.

Annonce

Time for time

Alle billetkøbere kontaktes direkte med nærmere info omkring ny dato eller refusion snarest.

Også en koncert mandag aften med Southern Avenue er aflyst med samme begrundelse. Orkestret har valgt at afbryde sin aktuelle turné.

På Godset fortæller leder Martin Røen, at virus-frygten fylder en stor del af hverdagen på spillestedet.

- Vi følger situationen time for time. Vi har ikke planlagt andre aflysninger, men vi kan jo se alle sammen, at situationen er under forandring hele tiden, og derfor skal man som publikum helst holde øje med vores opdateringer på hjemmesiden og på Facebook, før man tager afsted til en koncert, siger Martin Røen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce