Annonce
Varde

Corona har skabt mere dialog mellem butikkerne

Anders Bligaard synes, coronaen har medført en øget dialog mellem forretningerne. - Den, håber jeg, vi holder fast i, siger han. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Sportsmaster har blandt andet tilbudt gratis fragt, hvis en vare ikke findes i den fysiske butik, for at nedbringe smitterisiko.
Annonce

Varde: Sprit af og hold afstand. Det har vi hørt som mantra gennem de seneste tre måneder, og det er også essensen af det, man har taget med sig fra corona-tiden indtil videre hos Sportsmaster i Vestergade.

- Derudover synes jeg, vi har fået gang i en anden dialog med vores nabo-butikker om, hvordan vi hver især gør nogle ting og om, hvordan man kan hjælpe hinanden. Vi er blevet tættere på den måde, selvom vi skal holde afstand, siger Anders Bligaard fra Sportsmaster.

Selve butikskæden valgte hurtigt at tilbyde gratis fragt, men lade den enkelte butik beholde avancen, hvis man gennem butikken bestiller en vare, butikken ikke selv har på lager, via Sportsmasters hjemmeside. På den måde beholder den enkelte butik stadig sin omsætning, men smitterisikoen minimeres, fordi kunden ikke behøver komme tilbage til butikken for at hente sine varer.

- Kunderne har været sindssygt gode til at støtte os. Det betyder rigtig meget, siger Anders Bligaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce