Annonce
Aabenraa

Corona hos skraldemand fik telefonerne til at gløde

Der er ikke flere skraldemænd, der er testet positive for corona-virus. Arkivfoto: Ken Lauritzen.
Renovatør Harm Mammen og Sønner blev i sidste uge ramt af corona, da en medarbejder blev testet positiv. Det fik adskillige borgere til at kontakte forsyningsselskabet Arwos.
Annonce

Aabenraa: Onsdag i sidste uge satte forsyningsselskabet Arwos en sms-kæde i gang blandt Aabenraas borgere. En medarbejder hos renovatør Harm Mammen & Sønner var nemlig testet positiv for corona, og det fik Arwos til at opfodre borgerne til at desinficere deres skraldespande.

Det gav travlhed på telefonerne med 50-60 henvendelser, for rigtigt mange borgere blev usikre på, om skraldemanden havde været forbi netop deres vej.

- Medarbejderen har været rundt på 150 veje spredt rundt om i kommunen, så vi lagde et kort ud, der viste områderne. Det fik nogle borgerne til at undre sig, for de havde ikke fået tømt i de pågældende dage, men det er, fordi vi ikke tømmer alle veje på én dag, siger direktør for Arwos, Ole Damm og tilføjer, at virksomheden har opfordret alle, der har henvendt sig, til at desinficeret ud fra devisen om, at det ikke skader.

Annonce

Et lille efterslæb

Tre medarbejdere, der havde kørt med den smittede medarbejder, blev hjemsendt, og det gav et lille efterslæb med afhentning af affald, men det er indhentet.

- Der mangler stadig prøvesvar fra to medarbejdere, men vi har fået at vide, at resten er testet negative, siger Ole Damm.

Han er glad for måden, det blev håndteret på af alle parter og glæder sig over, det tilsyneladende ikke har udviklet sig.

- Der er mange måder at håndtere sådan noget på, men hændelsen viser lidt om, hvor lidt der skal til, og hvor hurtigt man kan komme i berøring med corona, siger Ole Damm.


Der mangler stadig prøvesvar fra to medarbejdere, men vi har fået at vide, at resten er testet negative.

Ole Damm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce