Annonce
Læserbrev

Corona. Kærlige Corona

Annonce

Læserbrev: Kærlige corona. Hvad kan vi lære af dig?

Vi må alle træne os i at se mulighederne i dit favntag, corona. For på den anden side af usikkerheden, angsten og frustrationen er der plads til healing og eftertanke. Der er tid og rum til fordybelse på en måde, der sjældent er set tidligere. Der er plads til eftertænksomhed og en større bevidsthed om, hvad der er vigtigt i vores liv lige her og nu. I familierne har nærvær og nærhed været mere i fokus, fordi vores samfund har været lukket ned.

De unge har skulle lære at håndtere det med at være mere alene, og personalet på plejehjemmene har ydet en ekstra stor indsats, når de gamle ikke kunne have besøg af deres kære.

Der har været pres på fra alle sider for at få samfundet genåbnet. Vores økonomi skranter. Forbruget går i stå. Vi skal have gang i væksten. Bliver vi mon ved med at forbruge?

Tak til Mette Frederiksen for, at du valgte at lukke Danmark ned, da vi havde brug for det. Vi stod overfor en potentiel ukendt virus, der kunne få fatale sundhedsmæssige følger.

Kære læser, stil dig selv spørgsmålet. Hvis vores samfundsmodel ikke økonomisk set er i stand til at håndtere denne form for stilstand, er det så sådan, vi ønsker vores fremtidige samfund?

Hvornår er det økonomiske aspekt i vores samfund blevet så meget vigtigere end det faktum at kunne sørge for at vores kompetente sundhedspersonale kan følge med i en krisesituation?

Lad os med kærlighed, tro, håb og tålmodighed omfavne denne krise og se mulighederne i en ny samfundsstruktur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce