Annonce
Esbjerg

Corona knækker den spiddende satire i Esbjerg: EsbjergRevyen er nu aflyst

I øjeblikket må EsbjergRevyen kun lukke 250 gæster ind - 200 færre end de plejer. Dette kan økonomien ikke holde til, så revyen udskydes til næste år. Arkivfoto: John Randeris
Det vil give "økonomiske skrammer" at dette års EsbjergRevy også må bukke under for coronakrisen. Revydirektør håber, at folk udskyder deres billetter til næste år.
Annonce

Esbjerg: Coronakrisen har endnu en gang spoleret en masse sommerplaner i Esbjerg. Også årets EsbjergRevy er nu endt i en sur situation, efter arrangørerne har valgt at flytte sensommerens komiske indslag til næste år.

- Jeg er vanvittig ked af det på byens og publikums vegne. Vi har alle brug for et godt grin – især i en tid, der har været tung for mange, siger revyens direktør Hanne Bjørnskov i en pressemeddelelse.

EsbjergRevyen er den seneste i en lang række andre revyer, som har måtte hejse det hvide flag for coronakrisen. Hanne Bjørnskov fortæller, at man har undersøgt alle muligheder for at gennemføre revyen, men på grund af den usikre fremtid, har man valgt at spille det sikre kort og aflyse.

Annonce

Økonomiske skrammer

Retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne betyder i øjeblikket, at EsbjergRevyen kun må lukke 250 mennesker ind i salen i stedet for de 450, som man plejer at tage imod. Denne reduktion vil give røde tal på bundlinjen, og derfor har man nu truffet beslutningen inden man tænder for det dyre produktionsapparat i form af markedsføring, kostumer, teknik og scenografi.

- Aflysningen vil give økonomiske skrammer på næsen, og for ikke at de økonomiske konsekvenser skal blive uoverstigelige, må vi træffe beslutningen nu, inden udgifterne for alvor begynder at rulle, siger Hanne Bjørnskov.

Revyen, der har rullet over scenen i Musikhuset i Esbjerg siden 2017, skulle have haft premiere torsdag den 20. august og skulle have løbet frem til den 11. september i år.

- Jeg håber jo, at mange vælger at flytte billetten til næste år. Det er den bedste måde, som man kan støtte os på, siger Hanne Bjørnskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce