Annonce
Erhverv

Corona kom på det værst tænkelige tidspunkt: Asger og Tine klarer sig med andet arbejde

Asger og Tine Nielsen nåede kun at holde åbent i cirka fire måneder, før coronakrisen lukkedes deres virksomhed. 21. maj kan fitnesscentrene igen få lov at åbne mod forevisning af coronapas. Arkiv: Martin Wilde
Der er fortsat mange spørgsmål, der kræver svar, før de lokale fitnesscentre kan åbne. Men Pulsn i Bramming arbejder på at blive klar til genåbning den 21. maj.

Bramming: Knapt var Pulsn Fitness startet i den gamle faktabutik i Bramming, før corona lukkede landet ned den 13. marts. Asger Nielsen og Tine Iversen åbnede lokalerne 1. november, og corona-epidemien ramte derfor på et rigtig skidt tidspunkt for en nystartet virksomhed. Der var investeret i maskiner og lokaler, som alt sammen koster mange penge.

- Det er stramt, og det er bestemt ikke sjovt, siger Asger Nielsen, der har sat alle medlemskaber i bero under nedlukningerne.

Han har heldigvis et job ved siden af, som parret har levet af under nedlukningerne. Tine derimod var afsat til arbejde fuld tid med det nystartede fitnesscenter.

Annonce

Dog har Pulsn været omfattet af nogle af de hjælpepakker, som folketinget har vedtaget, hvilket dog langt fra dækker alle udgifter, men kun 75 procent af omsætningstabet.

Åbner i maj

Ifølge de foreløbige resultater af forhandlingerne om genåbningen kan Pulsn og andre fitnesscentre åbne igen den 21. maj. Men det er ikke helt ukompliceret, mener Asger Nielsen.

- Hvad er det, vi åbner op til, spørger han.

- Vi er naturligvis klar til at åbne, når vi må, men vi har ikke meget lyst til at være politibetjente og stå ved indgangen og tjekke coronapas. Desuden ved vi ikke, hvordan folk vil reagere, siger Asger Nielsen.

Normalt har medlemmerne selv adgang til Pulsn med et nøglekort. Det bliver vanskeligt at opretholde, når der kræves tjek af coronapas ved indgangen.

Annonce

Enten-eller

Når fitnesscenteret åbner igen, er der ikke længere nogen økonomisk hjælp at hente hos staten, så det er enten-eller, heller ikke selv om der bliver lukket op på den værste tid af året, hvor fitnesscentre har lavsæson..

- Det er jo den tid på året, hvor mange siger deres medlemsskab op, fremhæver Asger Nielsen.

Der er dog ikke tvivl om, at parret lukker op for Pulsn, så snart de kan. Men der er fortsat mange detaljer, som skal afklares.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce