Annonce
Trekantområdet

Corona lukker værtshuse klokken 22: Pubejer opfordrer til, at folk går endnu tidligere ud

På Den Engelske Pub fortæller medindehaver Mark Lindvig (til venstre), at kunderne har været gode til at gå tidligere ud de seneste måneder. Med udsigt til at skulle lukke kl. 22 fra lørdag 19. september håber han, kunderne vil komme endnu tidligere. Arkivfoto: Mette Mørk
På Havfruen er man klar med mundbind og tidlig lukning. Den Engelske Pub opfordrer gæsterne til at komme endnu tidligere.
Annonce

Fredericia: Lørdag kl. 12 ændrer coronarestriktionerne sig over hele landet. Det får også betydning for de lokale værtshuse, som kun må holde åbent til kl. 22, ligesom der skal bæres mundbind.

Det er man klar til på de værtshuse, som Fredericia Dagblad talte med fredag eftermiddag.

- Vi er klar. Der er jo ikke andet at gøre. Vi skal have det her corona væk, så det bakker vi selvfølgelig op om, siger Dorthe Jensen, der er daglig leder på værtshuset Havfruen.

Værtshusene har flere gange måtte forberede sig på ændrede coronarestriktioner, så derfor er Havfruen også klar til denne. Personalet har skrevet sedler om reglerne og hængt dem op, ligesom der altid er sprit til stede, afskærmning af baren, og bordene bliver tørret af.

- Vi sælger også mundbind, for folk har jo skulle have mundbind på, hvis de skal med taxa, forklarer Dorthe Jensen.

Annonce

- Gå endnu tidligere ud

Hos Den Engelske Pub kalder indehaver Mark Lindvig statsminister Mette Frederiksens (S) melding fredag eftermiddag om yderligere restriktioner "en mavepuster", men bakker ellers op og opfordrer folk til at gå tidligere ud.


Vi er klar. Der er jo ikke andet at gøre. Vi skal have det her corona væk, så det bakker vi selvfølgelig op om.

Dorthe Jensen


- Vi kan kun opfordre til, at folk går endnu tidligere ud - så er man også endnu mere frisk dagen efter. Desuden håber på lidt godt vejr. Men det gælder jo frem til 4. oktober, så det er tre weekender, vi mister. Det er noget, der kan mærkes økonomisk, konstaterer han.

Samtidig fortæller han, at kunderne generelt har været gode til at gå ud tidligere efter genåbningen i foråret, så det håber han, de vil fortsætte med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Annonce