Annonce
Tønder

Corona-ramt: Bankfilial i Tønder lukker midlertidigt

Mandag lukkede Kreditbankens filial i Tønder midlertidigt på grund af et corona-tilfælde i banken. Mandag i næste uge forventes dørene igen at være åben for kunderne. Foto: Cecilie Spottog Petersen 
Kreditbankens filial i Tønder har midlertidigt lukket med, da filialdirektøren er testet positiv for corona. Men kunderne kan stadig komme i kontakt med deres bankrådgivere, da de kan arbejder hjemmefra.
Annonce

Tønder: Går du en tur forbi Kreditbankens filial i Tønder, kommer du forbi en lukket dør og slukket lys.

Mandag lukkede filialen midlertidigt på grund af et corona-tilfælde i banken.

Filialdirektør Dorthe Gerlach blev søndag i sidste uge testet positiv for corona og sendt hjem. Det samme blev filialens øvrige syv medarbejdere.


Vi kan heldigvis arbejde hjemmefra, så der er ingen grund til at løbe nogen risiko.

Dorthe Gerlach, filialdirektør i Kreditbanken i Tønder


- Vi har sendt alle hjem for at være på den sikre side, indtil anden test er negativ, siger filialdirektøren Dorthe Gerlach.

Hun forventer, at banken igen kan åben dørene for kunderne på mandag, men allerede torsdag i denne uge møder fire af medarbejderne ind for at gøre klar til opstart igen.

Det betyder dog ikke, at kunderne skal vente indtil på mandag, hvis de skal tale med deres bankrådgiver. Medarbejderne arbejder hjemmefra, hvor de kan kontaktes, fortæller Dorthe Gerlach.

Annonce

Løber ingen risiko

Inden filialdirektøren søndag blev testet positiv for corona, havde hun ikke mærket nogen form for symptomer.

- Jeg har haft en meget mildt forløb med noget forkølelse, siger Dorthe Gerlach, der kan være tilbage på arbejde, når hun har været hel symptomfri i 48 timer.

Det er dog ikke sikkert, at hun gør det. I mellemtiden har hun smittet sin mand, så for at være helt fri for corona, venter Dorthe Gerlach med at vente tilbage, til han også er corona-fri.

- Vi kan heldigvis arbejde hjemmefra, så der er ingen grund til at løbe nogen risiko, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce