Annonce
Varde

Corona-ramt cykel for sagen samler stadig ind til psykisk sårbare

Cykel for Sagen plejer at være et holdløb. Det er selvfølgelig aflyst i år. Arkivfoto: Chresten Bergh
Der bliver ikke cyklet fra Skagen til Varde i år. Men der samles alligevel ind til psykisk sårbare.
Annonce

Varde: Der bliver hvert år i august trampet penge ind på de jyske landeveje fra Skagen til Varde til fordel for mennesker, der er psykisk sårbare. Sådan bliver det bare ikke i år. Cykel for Sagen er et af årets talrige coronaaflyste arrangementer.

Men der er stadig mulighed for at støtte Cykel for Sagen, der er en forening med hjemsted i Varde. Man kan cykle sammen og hver for sig den 16. august, når løbet skulle have været afholdt.

Det koster 50 kroner, og man får et startnummer udleveret. Pengene går til arbejdet med psykisk sårbare.

Man kan så selv cykle en tur på 10, 25, 50 eller 100 km. Man er mere end velkommen til at bringe et billede på Cykel for Sagens Facebookside. Deltagerne er selvfølgelig også velkomne til at finde sammen i grupper, hvis man holder behørig corona-afstand.

Der trækkes lod om deltagelse i næste års Cykel for Sagen til en værdi af 2500 kroner.  Du kan tilmelde dig på www.dai.nemtilmed.dk/103.


Der er stadig mulighed for at støtte Cykel for Sagen, der er en forening med hjemsted i Varde. Man kan cykle sammen og hver for sig den 16. august, når løbet skulle have været afholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce