Annonce
Sydjylland

Corona-situationen i Syddanmark holder status quo

Ingen danskere er døde med coronavirus det seneste døgn. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Sygdomsbilledet i Region Syddanmark er uændret det seneste døgn, viser seneste corona-opgørelse fra Statens Serum Institut.
Annonce

Status: Én person i Region Syddanmark er blevet bekræftet blevet smittet med corona-virus det seneste døgn, så der nu i alt er 992 bekræftede smittede. Ellers er situationen tirsdag eftermiddag den samme som mandag.

Det viser tirsdagens opgørelse fra Statens Serum Institut. Således er ti corona-patienter i Syddanmark stadig indlagt, mens der fortsat ikke er nogen coronasmittede indlagt på intensiv og i respirator. 32 personer er døde med covid-19 i regionen. Region Syddanmark er stadig den eneste region uden corona-patienter på intensiv. Dog har Region Midtjylland nu heller ikke nogen patienter i respirator.

Otte ud af ti syd- og sønderjyske kommuner har ikke haft nye bekræftede coronatilfælde inden for den seneste uge. Kun Esbjerg og Kolding Kommuner har konstateret mellem en og ni nye smittede.

Med henholdsvis 7,8 og 10 indlagte er Midtjylland, Nordjylland og Syddanmark de tre ud af landets fem regioner med absolut færrest indlagte. Region Sjælland har tirsdag 21 indlagte, mens Hovedstaden har 66.

Annonce

Ingen nye dødsfald

På landsplan er ingen coronasmittede døde det seneste døgn. Antallet af indlagte er faldet fra 116 mandag til 112 tirsdag. Heraf ligger 23 på intensivafdeling, hvilket er tre mere end tirsdag. 14 ligger tirsdag i respirator mod 16 mandag. Tallet toppede i begyndelsen af april med over 500 indlagte.

I alt var er der tirsdag 11.428 bekræftede smittede på landsplan, hvilket er 41 mere end mandag.

Globalt er knap 5,5 millioner mennesker smittet med coronavirus, mens 345.994 er døde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce