Annonce
Sønderborg

Corona spænder ben: Nordborg Handel flytter isskulpturfestival et år

Det er blevet en tradition med en isskulpturfestival i Nordborg, hvor professionelle kunstnere arbejder på skulpturer i is. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Nordborg: På grund af covid-19 har Nordborg Handel besluttet at flytte Is-Skulptur Festivalen til 2021.

- Sidste år havde vi en kanonsucces med Is-Skulptur Festivalen, som var rigtig godt besøgt  i hele åbningstiden. Derfor har vi besluttet at holde fast i åbningstiden, som er fra klokken 11 til 18, dog med den ændring, at vi har lejet lyspodierne en dag mere, så vi kan lade skulpturerne stå til søndag. På den måde kan endnu flere nå at komme forbi og se de flotte figurer med lys på i løbet af lørdag aften, meddeler bestyrelsen om festivalen, der er flyttet til den 4. december 2021.

I 2019 havde handlen lejet en oppustelig kælkebakke, som var meget eftertragtet. Den er derfor igen booket til Is-Skulptur Festivalen i 2021. Derudover er der booket endnu en forlystelse, nemlig en curlingbane.

I 2019 skulle SDU Engineering and Science Show lave to shows i løbet af dagen, men der var så stor interesse fra publikum, at de studerende stort set lavede shows i fem timer uafbrudt. Nordborg Handel håber på at kunne vise et endnu større scienceshow i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Sydjylland For abonnenter

Fra abort til aktiv dødshjælp: Esbjerg-etiker har fået knubs for at stikke næsen frem

Annonce