Annonce
Aabenraa

Corona-tid: Kliplev hejser flaget på lørdag

Dannebrog vil veje over Kliplev på lørdag for at demonstrere lokalt sammenhold mit i en krisetid. Arkivfoto.
Borgerne i Kliplev vil hejse flaget på lørdag klokken 10 for at vise sammenhold mit i coronakrisen. Hjælpsomhed og godt humør spredes via Facebook.

KLIPLEV: Selv om borgerne ikke kan mødes så meget, som de plejer, på grund af smittefaren, er der et stort behov for at føle, at man står sammen.

Det mener Søren Frederiksen, byrådsmedlem og næstformand i lokalrådet i Kliplev, som derfor har taget initiativ til en demonstration af det lokale fællesskab.

Via Facebook opfordrer han til, at alle borgerne i Kliplev hejser flaget på lørdag klokken 10. Det skal så fortsætte hver lørdag indtil den dag, myndighederne meddeler, at nu kan vi ånde lettet op.

Dannebrog har altid stået for fællesskab og sammenhold, skriver Søren Frederiksen i opslaget.

- Foreløbig er der 89, der har meddelt, at de er med. Jeg håber, at vi her i Kliplev kan vise, at vi holder sammen på den måde, siger han.

Søren Frederiksen har også oprettet Facebookgruppen, "Kliplevs hjælpende hånd".

- Tanken var oprindelig, at man via denne gruppe kunne tilbyde hjælp til folk, som kom i karantæne. Det er der heldigvis ikke nogen, der har meldt, at de er, men folk bruger gruppen til at hjælpe med indkøb og med at sprede godt humør. Det er også vigtigt i denne tid, mener Søren Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce