Annonce
Varde

Corona: Vi svarer på dine spørgsmål

I blandt andet Netto i Varde var der mange mennesker på aftenen, hvor statsministeren annoncerede store ændringer i den måde, vi skal leve på de næste uger. En læser spørger, om det giver mening. Arkivfoto: Jonas Dalsgaard
JydskeVestkysten Varde har åbnet for, at du kan stille dine spørgsmål om corona. Her forsøger vi at svare på de spørgsmål, som vi har fået. Artiklen opdateres løbende.

Vibeke spørger:

Hele Danmark lukker ned, samtidig med at folk flokkes som fluer i supermarkederne. Det giver ikke så meget mening?

Nej. I forhold til myndighedernes anbefalinger, så giver det ikke mening. Og så er det også unødvendigt ifølge butikschefen i Netto. Læs artikel om det her.

Emma spørger:

Jeg er ungarbejder i en bager og skal på arbejde en del timer i morgen. Jeg har nogle at symptomerne, men er ellers frisk. Hvad gør jeg?

Generelle, sundhedsmæssige spørgsmål er ikke vores ekspertise på JydskeVestkysten Varde. Vi vil umiddelbart råde dig at ringe til din læge eller at lede efter svar på coronasmitte.dk.

Dorit spørger:

Hvor mange tilråder I, man kun er samlet? Hygiejnen er ok. Ingen håndtryk og så videre.

På coronasmitte.dk er der følgende anbefalinger til arrangementer med under 100 deltagere: 1. Begræns antallet af deltagere. 2. Minimér tætheden. 3. Hold arrangementet udendørs. 4. Overvej tiltag i forhold til personer, som er syge eller kommer fra risikoområder. 5. Sørg for, at det er nemt at overholde hygiejnerådene. Et egentlig tal for, hvor mange man kan være samlet, kan man ifølge coronasmitte.dk ikke give, da det afhænger af forholdene.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce