Annonce
KIF Kolding

Coronabekymring og isolation: KIF Kolding aflyser al træning indtil tirsdag

Agust Eli Bjorgvinsson og Peter Balling kommer tidligst til at se hinanden igen på tirsdag. KIF er i selvisolation efter onsdagens Lemvig-kamp. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce

HÅNDBOLD: For KIF Kolding sluttede arbejdsugen ganske tidligt efter onsdagens sejr på 34-25 i Lemvig.

Modstanderen fra Lemvig-Thyborøn havde i forvejen Mark Nikolajsen ude med en positiv coronatest, men torsdag viste det sig, at også Nicolai Puggaard er smittet. Og han spillede kampen mod KIF.

Efterfølgende er begge håndboldligatrupper gået i selvisolation, og for KIF Kolding betyder det, at holdet tidligst kan samles igen på tirsdag, så spillere og stab kan nå at blive testet to gange inden for at sikre, at der ikke er smittede efter kampen i Lemvig.

Dermed får KIF en forstyrret optakt til den kommende torsdags kamp ude mod Ribe-Esbjerg. Holdet når højest at træne to gange inden. Ribe-Esbjerg spiller kamp ude mod TMS Ringsted lørdag eftermiddag.

Både Lemvig-Thyborøn og KIF Kolding ønskede at få udsat onsdagens kamp, fordi den vestjyske klub lørdagen forinden havde spillet mod en GOG-trup med coronasmittede. Det ønske afviste DHF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce