Annonce
Nordtyskland

Coronakrise: Smitte sætter ny bundrekord

Flensborgs overborgmester, Simone Lange, formaner borgerne om at være forsigtige, efter der er fundet endnu en smittet i kommunen. Foto: Claus Thorsted.

KIEL: I Slesvig-Holsten er der i løbet af 24 timer blot konstateret to nye tilfælde af smitte med coronavirus. Det fremgår af mandagens rapport fra universitetet i Kiel.

Efterhånden har i alt 3002 indbyggere i Tysklands nordligste delstat fået konstateret coronavirus under epidemien. Kun få er dog fortsat smittet. I alt regner eksperterne med, at omkring 2700 atter er raske.

For tredje døgn i træk er der ikke konstateret dødsfald blandt smittede. Hermed er det samlede dødstal i Slesvig-Holsten uændret 126.

33 smittede er stadig indlagt. Det er et fald på fem i løbet af 24 timer.

En af de smittede er opdaget i Flensborg, hvor smittespredningen er ekstremt lav. Foreløbig er der kun fundet 34 tilfælde i kommunen.

- De aktuelle tal viser, at der fortsat kan optræde smitte, og vi derfor alle også fremover skal være forsigtige, formaner overborgmester Simone Lange på Facebook.

To smittede er døde i Flensborg. Til gengæld er 29 allerede kommet sig. 23 er i karantæne, fordi de muligvis kan være blevet smittet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce