Annonce
Kolding

Coronaramt bridgeklub indfører nye restriktioner og udskyder genåbning

Der har ikke været nye smittetilfælde for nylig i Kolding Bridgecenter, men centret har for en sikkerheds skyld udskudt sin genåbning. Arkivfoto: Søren Gylling 
I de seneste to uger er der ikke blevet konstateret flere medlemmer med coronasmitte i Kolding Bridgecenter. Bestyrelsen har valgt at udskyde genåbning, aflyse arrangementer og indføre nye restriktioner.
Annonce

Kolding: Efter et par uger, hvor 19 medlemmer af Kolding Bridgecenter blev testet positive for covid-19, er der i de seneste to uger ikke kommet nogen nye smittetilfælde til i foreningen.

Men for at være helt sikker på at få brudt smittekæderne, har bestyrelsen i bridgeklubben besluttet, at den planlagte genåbning i denne uge er udskudt og skubbet til den 2. november.

- Vi vil være sikre på, at der ikke dukker flere tilfælde op, og da vi traf beslutningen, kunne vi desuden se, at smittetrykket i Kolding var højt. Vi håber, at det ser bedre ud om et par uger, fortæller formanden for Kolding Bridgecenter, Karin Korup Jungdal, der satser på, at klubben er ovre den voldsomt eskalerende smitte, der ramte den.

- Vi hører, at folk er ved at være raske, fortæller hun og oplyser, at to af de smittede medlemmer har været så syge, at de måtte en tur på sygehuset. De er dog hjemme igen nu.

Når Kolding Bridgecenter genåbner sine lokaler i det nordlige Kolding i begyndelsen af november, bliver det med strammere restriktioner og forholdsregler, der forhåbentlig kan stoppe risikoen for smitte, fortæller Karin Korup Jungdal.

Annonce

Beskyttelse på

For eksempel skal alle, der møder op for at spille, bære mundbind eller visir i al den tid, de opholder sig i bridgeklubben.

Traditionen med fælles kaffe er afskaffet frem til juletid, så medlemmerne selv skal medbringe kaffe og kaffekop, når de mødes, og bestyrelsen opfordrer medlemmerne til at blive væk i en uge, hvis de har deltaget i større festligheder.

Derudover skal man spritte sine hænder af med jævne mellemrum, og der er særlige regler omkring anvendelsen af de såkaldte meldebokse, så de ikke bruges af flere forskellige medlemmer.

Endelig har man aflyst juleafslutningen med fælles spisning, den såkaldte champagneturnering her i slutningen af året samt turneringen Kolding Open i januar, hvor der normalt også deltager spillere fra andre klubber.

Vil man spille med handsker, kan man gøre det, og den sædvanlige regel om, at medlemmer skal sende en substitut, hvis de ikke kommer, er skrinlagt indtil jul.

Bridgeklubben

Der er cirka 220 medlemmer og 50 kursister i Kolding Bridgecenter, der holder til på Niels Bohrs Vej.

Klubben er delt op i en række afdelinger. Nogle spillere spiller i flere afdelinger.

Når man spiller bridge, sidder man ved borde, der er 80 x 80 centimeter store. Når Kolding Bridgecenter genåbner mandag den 2. november, er det påkrævet, at medlemmerne spiller med mundbind eller visir. Denne regel gælder foreløbig indtil juletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce