Annonce
Kolding

Coronasmitte i daginstitution sender børn og voksne hjem: Smittet barn er søskende til smittet elev på stor skole

Et barn i daginstitutionen Bøgepladet (tidligere Palme Alle, red) har fået coronavirus. Derfor er 17 børn og fire ansatte nu sendt hjem og skal testes. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Et barn i daginstitutionen Bøgebladet er smittet med corona. Nu sendes resten af børnene og de ansatte på stuen hjem. Det smittede barn er en mindre søskende til det barn på Kolding Realskole, der også har fået coronavirus.
Annonce

Kolding: 17 børn og fire ansatte i daginstitutionen Bøgebladet på Palmealle i Kolding skal i de kommende dage blive hjemme, indtil de har fået en negativ test på en coronatest.

Det sker, efter at et barn i daginstitutionen har fået konstateret coronavirus. I daginstitutionen fik man besked om smitten torsdag formiddag og gik straks i gang med at kontakte forældrene, så de kunne hente deres børn. Indtil det skete, holdt man alle børnene på deres egne stuer, oplyser børne- og uddannelsesdirektør Michael Petterson.

Det smittede daginstitutionsbarn er en mindre søskende til den elev på Kolding Realskole, der også er blevet smittet med coronavirus, og som var årsagen til, at hele 8. årgang torsdag blev bedt om ikke at komme i skole.

Det smittede barn i daginstitutionen Bøgebladet har kun opholdt sig på sin egen stue i institutionen op til, at smitten blev konstateret og har ikke været i andre afdelinger der. Derfor er det kun de 17 andre børn på stuen Solstrålerne og de fire ansatte, som er tilknyttet den, som er blevet sendt hjem.

Ifølge Michael Petterson er begge forældre til det smittede daginstitutionsbarn og skoleelever fra realskolen også smittet med coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Beboere i den hårde ghetto: Vil ikke stemples som dovne og kriminelle

Sønderborg For abonnenter

Kommentar: Giv dispensation til Sønderborgs hårde ghetto

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce