Annonce
KIF Fodbold

Coronasmitte spreder sig hos Lemvig, efter KIF var på besøg

KIF spillede onsdag aften mod Lemvig-Thyborøn. Arkivfoto: Søren Gylling
To spillere i Lemvig-Thyborøn er nu smittet, skriver TV2. KIF Kolding og Lemvig mødtes onsdag aften, men holdene forsøgte at få kampen udsat.
Annonce

Håndbold: Smitten spreder sig i Lemvig-Thyborøns håndboldtrup, som KIF Kolding var i særdeles nær kontakt med onsdag aften.

KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn forsøgte at få kampen udsat, fordi en spiller fra Lemvig, Mark Nikolajsen, var smittet med corona. Spillerne var bekymrede for at spille.

Men en udsættelse blev afvist og kampen gennemført.

Nu, dagen efter, viser det sig, at endnu en spiller i Lemvig-truppen er smittet. Det drejer sig om Nicolai Pugholm. Det skriver TV2. Dansk Håndbold Forbund, DHF, var blevet gjort opmærksom på, at der kunne være flere smittede i truppen. DHF mener fortsat, at de nuværende tiltag er de rigtige, fortæller forbundet til TV2.

Både Lemvig-truppen og KIF-truppen er gået i selvisolation efter nyheden om, at endnu en spiller er smittet. Alle spillere blev testet efter kampen, og der er svar på de tests fredag.

KIF-træner Andreas Toudahl gav over for JydskeVestkysten onsdag aften udtryk for, at han onsdag stod med en meget bekymret trup. Han kalder på ændrede tiltag over for TV2 Sport.

- Det var jo det, vi havde frygtet. Der er nogle ting i omløb, som er vigtigere end håndbold i øjeblikket. Der er nogle regler, vi skal følge, men mon ikke de regler bliver tilpasset med tiden? Og mon ikke at tiden er til det nu?, siger han til TV2 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Kolding

Regionsrådet siger nej til ønske fra Kolding-gymnasium: Vil ikke lave lokale regler for fordeling af elever

Annonce