Annonce
Varde

Coronavirus i Varde: Har du et spørgsmål om udbruddet lokalt, vi skal jagte svaret på?

JydskeVestkysten Varde giver nu dig mulighed for at stille os journalister spørgsmål i forbindelse med den coronavirus, der påvirker både nationalt og lokalt. Dine spørgsmål vil vi forsøge at omdanne til svar.
Annonce

Varde: Corona rammer både nationalt og lokalt. Arrangementer aflyses. Skoler, børnehaver og biblioteker lukker. Mange skal arbejde hjemmefra.

Men er der spørgsmål i forhold til udbruddet, set med lokale briller, du gerne vil have svar på?

JydskeVestkysten Varde har et projekt, hvor du som læser har mulighed for at stille os journalister et spørgsmål. I lyset af, at corona er en virus, der på den ene eller anden måde påvirker de flestes hverdag, har du nu hos JydskeVestkysten Varde et sted, hvor du kan stille de spørgsmål eller den undren, du har i forbindelse med corona i Varde Kommune.

Måske har vi i tidligere artikler besvaret dit spørgsmål, men så vil vi i den forbindelse linke til den historie, der giver dig svaret på dit spørgsmål.

I spørgeboksen har du mulighed for at stille os dit spørgsmål. Vi vil derefter forsøge at finde svaret på spørgsmålet, så vi forhåbentlig kan være med til at gøre jer, der bor i Varde Kommune, klogere på, hvad corona betyder lokalt. For dig og for os alle.

Du kan spørge om alt, der handler om coronavirus. Det eneste krav er, at det skal være med udgangspunkt i Varde-området. Det er spørgsmål på lokalt plan, vi forsøger at besvare for jer læsere.

Har du spørgsmål i øvrigt til spørgeboksen, eller har du problemer med at få det til at virke, kan du altid kontakte journalist Benny Baagø på mail: beb@jfmedier.dk.

Vi håber, vi sammen kan hjælpes ad til at blive klogere på den coronavirus, der i disse dage påvirker vores hverdag så voldsomt.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Håndspritten er kommet op mange steder, siden corona brød ud. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce