Annonce
Aabenraa

Covid-19-skygge over rejsegilde i Ravsted

Borgmester Thomas Andresen (V) var ikke eneste politiker til stede i Ravsted. Til venstre for ham ses Kirsten Nørgård Christensen (V), formand for børne- og uddannelsesudvalget, og Povl Kylling Petersen (S), næstformand for børne- og uddannelsesudvalget. Foto: Aabenraa Kommune
Fremmødet var på grund af covid-19-restriktioner begrænset ved rejsegildet ved Ravsted Børneunivers, men det gjorde ikke begejstringen for håndværkernes arbejde mindre.
Annonce

Ravsted: Siden starten af oktober har håndværkere været i gang med at renovere den nuværende gymnastiksal ved Ravsted Børneunivers samt opføre en tilbygning i tilknytning til gymnastiksalen. Byggeriet er nu så fremskredent, at håndværkerne forleden blev hyldet ved et rejsegilde. Det oplyser Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

- Ved rejsegildet er det bygningerne og håndværkerne, vi fejrer. Det er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at gøre på trods af forsamlingsforbuddet. For der er foregået et stort arbejde, og det vil jeg gerne takke for, siger borgmester Thomas Andresen (V).

En eksisterende sceneopbygning og to mindre, utilstrækkelige redskabsrum i forbindelse med skolens gymnastiksal fjernes for at få et større og mere anvendeligt gulvareal.

Annonce

Til gavn for mange

I den forbindelse vil salens gulvbelægning blive udskiftet. Som erstatning for det fjernede redskabsrum samt udvidelse af kapaciteten opføres en ny tilbygning på cirka 80 kvadratmeter.

- Ravsted Børneunivers’ gymnastiksal er som fleste i de lidt ældre skolebygninger, derfor har børneuniverset længe haft et ønske om at få mere plads til idræt, bevægelse og andre sociale sammenkomster. Derfor er jeg glad for, at byggeriet skrider frem, og vi i dag kan fejre rejsegildet, sagde Kirsten Nørgård Christensen, formand for børne- og uddannelsesudvalget, og fortsatte:

- Når bygningerne kan tages i brug til foråret, så vil det komme hele børneuniverset og lokalsamfundet til gavn. For ud over Ravsted Børneunivers vil også dagplejere, foreninger og andre aktører i lokalsamfundet kunne gøre brug af bygningerne, forklarede hun.


Ved rejsegildet er det bygningerne og håndværkerne, vi fejrer.

Thomas Andresen (V), borgmester
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce