Annonce
Esbjerg

CPH: DOX og Blockbuster viser premierefilm i Esbjerg

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX kommer 20. - 31. marts til Esbjerg. Foto: PR
En af verdens største dokumentarfilmfestivaler rejser fra København til Esbjerg 20. til 31. marts med aktuelle filmpremierer og livetransmitterede samtaler.

Esbjerg: For andet år i træk giver en af verdens største dokumentarfilmfestivaler, CPH: DOX, biblioteker landet over mulighed for at deltage i særligt udvalgte filmpremierer som en del af DOX: DIREKTE.

Sammen med Blockbuster inviterer festivalen til simultanvisninger af premiereaktuelle film og livetransmitterede samtaler med store hovednavne som Karl Ove Knausgård og Lone Frank.

På Hovedbiblioteket Esbjerg kan esbjergenserne opleve premiere på hele fem nye dokumentarfilm.

"The Other Munch" med efterfølgende samtale mellem den norske stjerneforfatter Karl Ove Knausgård.

Filminstruktørerne Joachim og Emil Triers "The Man Who Played With Fire" om krimiforfatter Stieg Larssons journalistiske arbejde med at optrevle den ekstreme, svenske højrefløj.

"Hunting For Hedonia" om den kontroversielle, psykiatriske behandlingsmetode, Deep Brain Stimulation, baseret på bogen "Lystens Pioner" af videnskabsjournalist Lone Frank, der vil deltage i en efterfølgende samtale.

"Ferrante Fever" om den store og mystiske italienske forfatter Elena Ferrante samt "Democracy LTD", som giver et øjebliksbillede af Europa anno 2019 med efterfølgende politisk paneldebat.

Det hele foregår på Hovedbiblioteket Esbjerg 20. til 31. marts. Programmet kan ses online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce