Annonce
Haderslev

Crossfit Dome flytter ind i Dokken

Bo Damgaard Poulsen, der er medejer og head coach i Crossfit Dome, flytter til foråret boxen fra Gasværksvej til Dokken på Christian X's Vej.Foto: Stine Hygum
I løbet af foråret forlader Crossfit Dome de nuværende lokaler på Gasværksvej og rykker i stedet ind i Dokken på Christian X's Vej.

HADERSLEV: Dokken på Christian X's Vej bliver fra midt i marts eller starten af april det nye hjemsted for Crossfit Dome, der siden åbningen i september 2018 har haft til huse på Gasværksvej.

Medejer og head coach i Crossfit Dome, Bo Damgaard Poulsen, er i øjeblikket i gang med at tegne og planlægge, hvordan den nye box kommer til at se ud.

Han glæder sig til flytningen:

- Det bliver fedt, siger han og fortsætter:

- Det er meget mere fremtidssikret her. Så skal vi ikke længere tænke på, at det er en gammel bygning, vi er i.

Inden crossfitterne rykker ind i Dokken skal der blandt andet væltes en væg og sættes vinduer i til et lokale på førstesalen, så medlemmerne kan se hinanden, når de træner.

Foreløbig er det planen, at lokalet på første sal skal bruges til Kidz Cross, mobility og udstrækning.

Lokalerne bliver ikke bare nyere - de bliver også lysere end de nuværende. Og så bliver der i den grad højt til loftet i den store sal.

Annonce
I den nye box i Dokken kommer der til at være nok plads til at afholde konkurrencer i crossfit. Det håber Bo Damgaard Poulsen kommer til at kunne lade sig gøre. Foto: Stine Hygum

Den store sal

Og netop den store sal kommer til at åbne op for helt nye muligheder:

- Der bliver mulighed for at have to hold samtidig. Vi får meget mere plads til vores hold. Vi får et vægtløftningsområde med løfteplatforme - og så får vi stadig plads til at have en prowlerbane, siger Bo Damgaard Poulsen.

Selvom Crossfit Dome først flytter i løbet af foråret, så bliver der allerede fra starten af 2020 skruet op for antallet af hold:

- Så er vi klar, når vi flytter herop, siger han.

De nye lokaler betyder ikke kun, at medlemmerne får bedre forhold. De nye lokaler kan blive starten på, at Crossfit Dome kommer til at trække crossfitkonkurrencer til byen.

- Vi har pladsen her - også til publikum. Der kan være rigtig mange mennesker herinde, siger han, mens han viser rundt i de nye lokaler, hvor der også kommer til at være en reception samt bade- og omklædningsfaciliteter til medlemmerne.

Gode udearealer

Det er ikke kun inde i Dokken, at der mulighederne for at udfolde sig bliver bedre end på havnen.

- Her er også nogle super gode muligligheder for at lave træning ude, når vejret tillader det, Vi er tæt på Varbergparken, hvor der også er nogle rigtig fine grønne områder - og vi er heller ikke langt fra havnen, siger Bo Damgaard Poulsen, som også ser frem til, at hans medlemmer får bedre parkeringsforhold.

Han glæder sig også over, at Crossfit Dome ikke bliver de eneste, som skal flytte ind på de 5500 kvadratmeter, som der er i Dokken:

- Det er fedt, at det bliver et hus med masser af liv.

Boxhunden Chloe kommer også til at flytte med, når crossfitterne indtager Dokken. Hun virker i øvrigt allerede nu til at være tilfreds med de nye omgivelser i Dokken. Foto: Stine Hygum

En rigtig god start

Selvom Bo Damgaard Poulsen ser frem til at flytte Crossfit Dome fra havnen til Dokken, så er han glad for, at boxen startede på havnen, hvor den har udviklet sig til det, den er i dag:

- Vi har haft den bedste start på havnen til at opbygge en ny box. Og medlemmerne har været med til at få det hele til at udvikle sig. Vi har hele tiden udvidet med lidt og vi prøver hele tiden at lytte til vores medlemmer og hvad de har brug for. Jeg vil gøre alt for, at vi kan tage den gode ånd og fællesskabsfølelsen med, når vi flytter. Her er plads til alle, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce