Annonce
Erhverv

Crossfit Dome klar med hjemmetræning - og fællesskab

Der er ingen undskyldning for ikke at få trænet for medlemmerne af Crossfit Dome. I den kommende tid er indehaver og headcoach Bo Damgaard Poulsen klar med daglige WOD's og en opfordring til at træne sammen med hele familien - med den nædvendige afstand. Arkivfoto: Stine Hygum
Crossfit Dome nåede at have begrænset åbent torsdag morgen. Nu er der lukket og der er daglig hjemmetræning til medlemmerne.

HADERSLEV: Efter statsministeren udmelding fra statsministeren onsdag aften nåede indehaver og headcoach Bo Damgaard Poulsen fra Crossfit Dome, at sætte en række tiltag i søen, så medlemmerne i begrænset omfang fortsat ville kunne gennemføre den daglige træning, som i crossfit-sprog kaldes for WOD - workout of the day.

- Det var planen, at vi ville fortætte med at have åbent i begrænset omfang, med lidt færre på holdene og med en begrænsning på open gym, siger han og fortsætter:

- Men i går formiddags snakkede jeg med en række af mine kolleger - fra andre boxe rundt om i landet, siger Bo Damgaard Poulsen - og i kølvandet på det besluttede han, at lukke helt ned for boxen i de kommende 14 dage.

- Vi skal gøre vores til, at vores coaches og medlemmer kommer sundest igennem det her, siger han og tilføjer, at boxen nu er skinnende ren:

- I aftes var vi nogle stykker, som var nede og spritte det hele af. Vaskede gulv og spittede alt fra sjippetorve til vægte af. Så boxen er klar, når vi kan bruge den igen - og så håber vi, at vi ikke skal have lukket i mere end 14 dage.

Fællesskab og hjemmetræning

Den midlertidige lukning af Crossfit Dome betyder dog ikke, at medlemmerne ikke kan få trænet. Bo Damgaard Poulsen lægger i de kommende uger daglige WOD's op til medlemmerne, som de kan træne hjemme med ting, de kan finde i hjemmet.

- Jeg tænkte, at vi skulle gøre et eller andet, så der stadig er en mulighed for at holde sig aktiv, lyder det.

Han opfordrer medlemmerne til at holde sig i form - også selvom de primært skal være hjemme i den kommende tid:

- Man kan sagtens lave det sammen hele familien - så kan det være, at man kan få lidt sjov ud af det, siger han.

Crossfit er kendt for at være et fællesskab - og Bo Damgaard Poulsen håber, at medlemmerne vil benytte muligheden for at lave et online fællesskab og lægge billeder og videoer op af deres træning:

- Så vi kan bevare det sociale - stadig være en del af vores community og bevare kontakten til hinanden.

Medlemmerne har taget rigtig godt imod muligheden for at træne hjemme:

- Der er positiv feedback - der er ingen, der har øffet over, at de ikke kan komme ned og træne, siger Bo Damgaard Poulsen.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce