Annonce
Sønderborg

Cykelfærgen i Egernsund søger cykelvenner

Cykelfærge havde sin jomfrusejlads fra Egernsund til Tyskland i juni. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Egernsund: Sidste chance for at komme på en ferieoplevelse med cykelfærgen fra Egernsund/Brunsnæs til Langballigau nærmer sig. Med udgangen af næste uge er det slut for i år, hvilket mange ærgrer sig over.

Gerhard Jacobsen benytter derfor tilbagemeldingerne til at komme med en opfordring til lokalbefolkningen. For uden flere frivillige bliver det svært næste år.

- Mange lokale giver udtryk for, at der er ærgerligt, at vi kun sejler i fire uger i år. Dem kan vi kun opfordre til at melde sig som hjælpere. Med nuværende mandskab kan vi ikke honorere deres ønske om en længere sejlplan til næste år, siger han og tilføjer:

Man kan den næste uge møde op ved kajsiden i Egernsund, Marina Minde, Brunsnæs, Langballigau eller Flensborg for at snuse til den stemningen ved ombordstigning og ved selvsyn opleve, hvilke opgaver en tredje mand ombord skal være i stand til at opfylde. Det er også mulighed for at spørge ind til opgaverne, som kaptajn Palle Heinrich eller tredje-manden vil kunne besvare.

Derudover er der opgaver indenfor logistik, indkøb, booking, ad hoc opgaver og back up for “Styregruppen” på land. – Det er masser af muligheder for at bakke op, og man binder sig ikke til mere, end man har lyst til, understreger Gerhard Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce