Annonce
Sønderborg

Cykelkampagne vil have cyklister til at tage medansvar

"Giv et mojn til de venlige cyklister" er overskriften for kampagnen. Pressebillede
Annonce

Sønderborg: Cykelforum Sønderborg har indledt en kampagne, der sætter fokus på, at cyklister skal tage medansvar for god adfærd og sikkerhed i trafikken.

Kampagnen har titlen "Giv et mojn til de venlige cyklister" og med den ønsker Cykelforum at sætte fokus på, at cyklister skal tage medansvar for god adfærd og sikkerhed i trafikken. Det handler om, at cyklisterne skal passe godt på sig selv og hinanden. De voksne skal være gode rollemodeller for børnene, og børnene skal holde fast i de gode vaner, de lærer ved cyklistprøverne i skolen.

- Det er vigtigt at huske, at vi ikke bare er cyklister eller bilister. Vi er mennesker ligesom dig, din mor og far, søster og bror, naboen, barnebarnet og postbuddet. Vi skal tale ordentligt til og med hinanden. Det er vigtige budskaber, som vi alle bør huske, når vi kaster os ud i trafikken. Vi har lavet en lille film, der fortæller om budskabet. Den kan ses inde på standen på Rønhaveplads og på Cykelforums hjemmeside "Cykel-forum.dk", siger Stefan Lydal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Kolding

Regionsrådet siger nej til ønske fra Kolding-gymnasium: Vil ikke lave lokale regler for fordeling af elever

Annonce