Annonce
Vejen

Cykelsti bliver 800.000 kroner billigere

Arbejdet med at anlægge den sidste del af cykelstien til Foldingbro skrider planmæssigt frem. Stien forventes færdig med udgangen af juni måned.

FOLDINGBRO: Den sidste del af cykelstien mellem Brørup og Foldingbro er blevet 800.000 kr. billigere end først beregnet.

Anlægsarbejdet blev påbegyndt i efteråret 2009, og projektet holder tidsplanen. Stien forventes færdig ved udgangen af juni, så den er klar til brug, når skoleferien slutter.

Vejen Byråd har netop godkendt projektet. Oprindelig var der afsat 5,9 millioner kr. til stien, men en revurdering af kommunens igangværende arbejder har klarlagt, at cykelstien »kun« kommer til at koste 5,1 millioner kr.
Den reducerede udgift skyldes mindre udgifter til arkæologi og en gunstig licitation på anlægsarbejderne. Derved mangler der i øjeblikket 400.000 kr. til færdiggørelse af stien, og dem skal man nu finde inden næste udvalgsmøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce