Annonce
Læserbrev

Cykelstier til gavn for alle i Aabenraa Kommune

Annonce

Læserbrev: Byrådspolitikerne Eivind Underbjerg Hansen (V) og Egon Madsen (A) har henholdsvis 30.12.19 og den 03.01.20 skrevet debatindlæg i JydskeVestkysten omkring ønsker vedrørende cykelstier.

Som byrådspolitikere har vi nok alle fået henvendelser fra vores borgere omkring ønsker om cykelstier i vores kommune – ”og lokalområde”.

Men som byrådspolitikere skal vi huske, at vi jo er valgt til at træffe beslutninger til gavn for alle borgere i hele kommunen.

Vi vil derfor gerne berolige eventuelle borgere i den øvrige del af kommunen med, at alle indkomne ønsker omkring cykelstier vil blive gennemgået og behandlet i kommunens forvaltning, hvorefter det senere i teknik- og miljøudvalget og i byrådet besluttes, hvilke cykelstiønsker der kan prioriteres ud fra det afsatte beløb fra budgetforhandlingerne, og ud fra hvor det giver den størst mulige samlede trafiksikkerhedsmæssige bedste mening efter en teknisk faglig fremstilling og vurdering.

Vi er ikke i tvivl om, at mange af os byrådspolitikere og byrådsgrupper har været på flere besigtigelsesture og set på cykelstiønsker efter invitationer fra borgerne. Og vi har personligt endnu ikke set et cykelstiønske, som vi ikke fattede sympati for, og der hersker heller ingen tvivl om, at netop vores børn og skolebørns sikkerhed ligger os alle meget på sinde, uanset om man er forældre eller byrådspolitiker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Esbjerg

Ribe Bryghus har åbnet for hanerne

Annonce