Annonce
Læserbrev

Cykelstisagen er ikke så enkel

Læserbrev: Sagen om cykelstien langs Blåbjergvej er ikke sort hvid, som konservativ fremstiller den.

I 2017 søgte byrådet puljen, fik vi pengene havde vi mulighed for at lave cykelstien i Blåbjerg dengang, men vi fik afslag i 2017.

I 2018 kom der så en melding at pengene ikke var blevet brugt i cykelpuljen, så Varde kommune kunne bevilges 40% til cykelstien langs Blåbjergvej. Men 2018 var der ikke penge til projektet ,der var kommet et nyt byråd og PT udvalget valgte at skoleveje kom først. Derfor blev Blåbjergvejen valgt fra med stemmerne 6-1 i udvalget.

Konservativ kom med cykletstien som et ønske til budgetforhandlingerne 2019, det er ligesom til jul man kan komme med ønsker, det er ikke det samme som man får dem!

Hele byrådet gik til årets budgetforhandlinger med fokus på at lave budget for 2020 med mådeholdenhed , da vi ikke ved, hvad der vil komme af nye ting med en ny regering.

Vi vil gerne ha cykelstien ligesom alle de andre 50 cykelstier der er ønsker om i kommunen, men ligesom sit private budget skal kommunen også ha pengene til at slå til. Social og handicap (13 mio)- ældreområdet- sygedagpenge- skole og børneområdet de mangler penge, de områder fandt vi penge til i årets budget forhandlinger, men ikke penge til nævnte cykelsti. Det var et enig byråd, der lavede forlig om dette.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce