Annonce
forside

Cyklende seriekrænker er fængslet i Esbjerg

En dommer i Esbjerg har torsdag vurderet, at mistanken mod en syrisk asylansøger, der er sigtet for at have blufærdighedskrænket adskillige kvinder, er stærk nok til at begrunde en varetægtsfængsling. Manden nægter sig skyldig.

28-årig mand, der mistænkes for at være "numsegramseren", er blevet varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig.

Annonce

En stribe kvinder har gennem de sidste par måneder været udsat for krænkende møder med en mand i Esbjerg.

Mønsteret og beskrivelsen af gerningsmanden har været den samme fra gang til gang: En mand cykler op bag kvinderne og befamler dem. I enkelte tilfælde er manden fulgt efter kvinderne og har kontaktet dem.

Angiveligt er den cyklende seriekrænker, der i lokalområdet er blevet døbt "numsegramseren", nu blevet bremset. Syd- og Sønderjyllands Politi mener nemlig, at det er lykkedes at pågribe den mistænkte.

Ifølge politiet er der tale om en 28-årig syrisk asylansøger. Han blev anholdt onsdag, og torsdag er han i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Han nægter sig skyldig, men kærede ikke afgørelsen om varetægtsfængsling til Vestre Landsret, oplyser politiet på Twitter.

Anholdelsen af manden skete, efter at politiet onsdag modtog endnu en anmeldelse i sagen.

På Nørregade cyklede den nu fængslede mand klokken 22.41 angiveligt op bag en 18-årig kvinde, der gik på fortovet, og greb fat i kvinden.

Kort efter anholdt en patrulje en mand, der svarede til det signalement, som den 18-årige kvinde havde givet. Kvinden har efterfølgende genkendt manden.

Tidligere på ugen blev en anden mand pågrebet - også for at have blufærdighedskrænket en kvinde. Men den nu anholdte anses af politiet for at være den, der har stået bag de mange andre krænkelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce