Annonce
Haderslev

Cyklist blev kørt ned bagfra og dræbt

Politiet søgte med hunde efter blandt andet den afdødes identitetspapirer. Foto: Larz Grabau
21-årig mand er sigtet for uagtsomt manddrab. Bilisten var ikke påvirket, og der var dårligt sigtbarhed på ulykkestidspunktet. Der var både mørkt og tåget, men cyklen havde lys bag på.
Annonce

HADERSLEV: Der var en 44-årig mandlig cyklist fra Haderslev, som tidligt tirsdag morgen blev kørt ned af en bil og dræbt på Marstrupvej.

Cyklisten var på vej mod sydvest ad vejen, der ikke har nogen cykelsti, da han blev påkørt bagfra af en VW Golf. Cyklen blev ramt af bilens højre forlygte, og den 44-årige blev slynget op i forruden - også i højre side.

Han døde kort efter.

Bilen blev ført af en 21-årig mand fra Haderslev. Ingen andre personer kom noget til.

Den 21-årige er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Han er blevet afhørt, men politiet ønsker ikke at oplyse, hvad han har forklaret.

Politiet kan endnu ikke sige noget om hastigheden på bilen ved sammenstødet.

– Vi venter på at få noget fra bilinspektøren, som undersøger bilen og cyklen, og hvad der ellers er af spor derude, og så kan vi fastlægge en hastighed, siger politiets vagtchef Søren Stregaard.

Bilisten var ikke påvirket af hverken alkohol eller euforiserende stoffer.

Annonce

Mørkt og tåget

Men sigtbarheden var ikke god.

– Der var mørkt i hvert fald og småtåget/diset. Det småregnede, da patruljen nåede frem. Der var dårlig sigtbarhed. Der var også en baglygte, der blinkede på cyklen.

De pårørende blev underrettet i løbet af formiddagen. Det tog politiet lidt tid at identificere den afdøde, da han ikke havde nogen identitetspapirer på sig. Blandt andet derfor søgte politiet med hunde langs ulykkesstedet.

– Det var for at se, om der eventuelt var tabt noget, da han blev påkørt. For at være sikker på, at der ikke blev fundet noget efterfølgende. Og også for at se om der lå en pung eller id-kort. Det havde han ikke på sig. Men vi fandt ud af det på anden måde, forklarer Søren Stregaard.

Den tragiske ulykke skete klokken 6.33 lige syd for krydset, hvor Ravnsbjergforte møder Vedbølvej. Vejen var spærret til cirka klokken 9.50.

En del biler blev derfor fanget på vejen i forbindelse med ulykken. Blandt andet bus 633, der skulle køre børn til skolen i Over Jerstal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Annonce