Annonce
112

79-årig cyklist i yderst kritisk tilstand efter påkørsel: Politiet efterlyser flugtbilist

Hjerting Landevej blev afspærret på grund af færdselsuheldet. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Alslev: Politiet valgte onsdag eftermiddag at sætte en eftersøgning i gang efter en flugtbilist, der stak af efter at have ramt en cyklist på Hjerting Landevej mellem Varde og Hjerting.

Flugtbilisten stak onsdag klokken 15.45 af mod Hjerting i en firehjulstrækker, der beskrives som brun eller bronzefarvet med åbent lad. Mærket er ukendt, men der er formentlig tale om en Toyota eller en VW. Derudover er højre sidespejl beskadiget som følge af ulykken, hvor bilisten kom kørende ad en sidevej nord for Alslev og derefter drejede ud på Hjerting Landevej, hvor den ramte cyklisten.

Cyklisten er en 79-årig mand, som efter ulykken blev fløjet med en lægehelikopter til universitetshospitalet i Aarhus. Hans tilstand beskrives onsdag aften som yderst kritisk, og han er derfor i livsfare. De pårørende er underrettet.

Politiet håber på borgernes hjælp og vil meget gerne høre fra vidner, som kender noget til den mørke firehjulstrækker, som kørte på stedet fra Varde mod Hjerting omkring klokken 15.45 på telefon 114.

Vejen blev efter ulykken afspærret, mens der blev udført tekniske undersøgelser på stedet. Der var omkørsel over Alslev.

Hjerting Landevej blev afspærret på grund af færdselsuheldet. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce