Annonce
forside

Dårlig anden halvleg kostede for Sydstjernen

Aabenraa: På trods af en pauseføring på to mål til hjemmeholdet, trak fynske Tved G. & I. det længste strå, og vandt 24-25 mod pigerne fra Sydstjernen.

Hjemmeholdet kom ellers rigtig godt fra start. Et godt forsvar kombineret med højt tempo i angrebet gav en tomåls-føring ved pausefløjt. Forspringet kunne godt have været større, men manglende skarphed i et overtal i slutningen af første halvleg gjorde, at værterne måtte nøjes med en smal føring.

Anden halvleg startede alt andet end godt. De første fem minutter blev tabt med hele 6-0, og så var det pludselig Sydstjernen, som var på hælene. Mod slutningen af kampen begyndte hjemmeholdet igen at puste Tved i nakken. Med 17 sekunder tilbage og stillingen 24-25 havde Sydstjernen alle muligheder for at få et enkelt point med fra kampen. En mislykket aflevering ødelagde dog den mulighed.

Holdet måtte dermed for tredje gang ud af fire mulige gå fra banen uden point.

Håndbold, 3. division, kvinder:

Sydstjernen-Tved G. & I. 24-25 (14-12)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce