Annonce
Esbjerg

Dødssyg komedie med Ravn og Schrøder

Folketeatret præsenterer "2 på Tur", der får premiere i Esbjerg den 20. februar. PR-foto
Annonce

Esbjerg: Musikhuset Esbjerg bliver første stop på den tur, som skuespillerne Peter Schrøder og Kurt Ravn gør sig klar til at tage på rundt om i landet.

I stykket "2 på Tur" spiller de to ældre herrer, som nægter at give op, selvom de med hver deres terminale sygdom har en dødsdom hængende over hovedet.

De vil ikke ligge og vente på døden og vælger at flygte fra hospitalet. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer - klar til et nyt og sidste eventyr.

På deres vej møder de en række karakterer spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt:

"2 på Tur" er en varm og livsbekræftende komedie om livets alvor, stykket er instrueret af Geir Sveaass.

Stykket med originaltitlen " Moins 2" af Samuel Benchetrit blev i 2006 nomineret til Molière-prisen som årets bedste franske dramatik.

"2 på Tur" får Danmarkspremiere i Musikhuset Esbjerg den 20. februar og spiller i hele landet frem til den 15. april. /jeo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce