Annoncørbetalt indhold

Dødvande i soveværelset? Sådan sender du din kæreste i himlen

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Vi ved godt, at sex er sundt og essentielt for ethvert godt parforhold. Men sommetider kan det være svært både at finde tiden og lysten, særligt hvis man har været sammen i mange år, og der både er børn, travle jobs og ubetalte regninger.

Men hvis man ønsker at opretholde gnisten og være lykkelige sammen i mange år endnu, er det vigtigt at bruge tid på sit sexliv ligesom man bruger tid på alt muligt andet.

I denne artikel giver vi dig fire tips til at få spicet jeres forhold i sengen.

  1. Legetøj er ikke kun for børn

Sexlegetøj er de seneste år blevet rigtig populært også til helt almindelige mennesker, som ikke ellers er til noget kinky eller på anden måde særlig former for sex. Dog ser mange par det som om, at sexlegetøj først er noget man begynder at bruge, når der er fuldkommen dødt i sengen. Det er desværre helt forkert, at sexlegetøj skal ses om en sidste udvej inden man for alvor giver op. Tværtimod, nu før man i et forhold begynder at eksperimentere med forskellige ting, jo hurtigere finder i ud af, hvad i kan gøre for hinanden, og undgår derfor at jeres sexliv nogensinde går i dødvande. Men ligeså populært som sexlegetøj er blevet, en ligeså stor jungle kan det være, at finde rundt i. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvor man finder det bedste buttplug, den mest effektive vibrator eller om man bare skal købe et Starter Kit. Det bedste man kan gøre, er at eksperimentere og prøve sig frem, for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for jer. Det er hverken underligt, usædvanligt eller kun for folk der kan lide det kinky. Hvis man alligevel synes det er grænseoverskridende, kan man starte i det helt små med eksempelvis bind for øjnene eller at blive bundet i arme eller ben. Man kan også forsøge sig med en pikring eller et mindre buttplug, der kan bruges både til mænd og kvinder.

  1. Onani er ikke kun for teenagere

Selvom det for mange er noget yderst privat at onanere, og noget man hverken fortæller eller snakker om, med sin kæreste, så er det noget alle gør, og hvorfor ikke gøre det sammen med sin partner? I en travl hverdag kan det være en perfekt måde, at være intime sammen uden man behøver at svede flere timer på lagnerne, før begge par har opnået tilfredsstillelse. Dette kan gøres ved at i ligger ved siden af hinanden og måske deler jeres seksuelle fantasier eller ser noget porno, som i begge tænder på. I kan gøre brug af både vibratorer til både klitoris og penis. Det kan også være, at en vibrator med fjernbetjening ville være frækt for netop jer, hvor partneren kan tænde og slukke for den, når hun har lyst og derfor stadig er den, der giver vedkommende nydelse. Måske kunne dette være den perfekte måde, at spice jeres forhold op, hvor i begge opnår tilfredsstillelse, deler oplevelsen men gør det selv, på den måde, i allerbedst kan lide det.

  1. Kostumer kan også være for voksne

Alle har seksuelle fantasier, og nogle er til for at blive oplevet, hvor andre skal have lov til at forblive en fantasi. Hvis ikke du allerede kender din partners seksuelle fantasier, så spørg ham eller hende. Måske tænder han på, at få et blowjob af en sygeplejerske, eller måske hun tænder på at have sex på skrivebordet – det jo heldigvis kun fantasien der sætter grænser. I kan hjælpe hinanden med at udleve sine seksuelle fantasier ved at spille rollespil og for at gøre det nemmere, at blive i rollen, kan det være en god idé, at tage et kostume på. Hvis din kæreste tænder på at få en endefuld af en topdirektør, så tag dit fineste jakkesæt på, og kald på hende inde fra kontoret af. Hvis i har fantasier inden for bestemte erhverv eller materialer såsom lak eller læder, er der rige muligheder for at købe kostumer netop til formålet for ganske billige penge.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.