Annoncørbetalt indhold

Døjer du med ondt i ryggen?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du går og døjer med ondt i ryggen, kan det være, at du har en diskusprolaps. Det kan være rigtigt irriterende at have sådan en, og alt efter hvor den sidder, kan det bliver så slemt, at det går i armene eller benene. Dette betyder også, at det kan være hæmmende for hverdagen. Det kan være, at du har svært ved at lege med børnene, handle ind, motionere, osv. Derfor er det vigtigt, at du får gjort noget ved det, så du ikke kommer derhen, hvor det ender med at være helt slemt. Hvis du gerne vil undgå det så læs med her. Der er nemlig en lille guide med ting, du kan gøre for at bekæmpe diskusprolapsen.


Annonce

Sørg for at have en ordentlig arbejdsstilling

I rigtig mange tilfælde kommer en diskus fordi, at du ikke sidder ordentligt på dit arbejdet. Det kan være at du enten sidder for meget ned eller måske helt forkert. Der er nogle små ting, du kan gøre i løbet af dagen. En af de ting, du kan gøre, er at gøre brug af bækkenbundspuder, når du sidder ned. Det gør, at din arbejdsstilling bliver bedre, og det er godt for ryggen og din diskus. Derudover skal du også huske at stå op og arbejde i løbet af dagen, hvis du har mulighed for det.


Dyrk motion

Selvom det lyder lidt underligt, så skal du stadig huske at dyrke motion. Det er godt til ryggen, selvom det måske gør ondt i starten. Det nytter ikke at noget, at du bare helt lader vær, for det gør bare situationen endnu slemmere. Få derfor kæmpet dig udover den første grænse. Det vil betale sig på længere sigt.


Gå til fysioterapeut 

En fysioterapeut kan hjælpe dig rigtig meget. De kan give dig nogle øvelser, og de ved lige præcis hvilke, der skal til, for at det hjælper. Derudover kan de give dig forskellige former for behandling som også vil lindre smerten. Det vigtigste er bare, at du bliver ved med at lave de øvelser, du får fra fysioterapeuten. Hvis du ikke er vedvarende, hjælper det ikke noget i længden.Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du kan gøre for din diskusprolaps. Selvom du måske tror, at det kun er en operation, som kan hjælpe dig, så må du altså ikke undervurdere ovenstående ting. De kan gøre rigtig meget i sig selv, og det kan hjælpe så meget, at en operation ikke er nødvendig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.