Annonce
forside

Dømt: Far skal i fængsel for voldtægt af sin datter på sin egen bryllupsnat

Kolding: En 50-årig mand fra Fredericia er blevet dømt for at voldtage sin datter på sin egen bryllupsnat. Det afgjorde Retten i Kolding torsdag formiddag. Den 50-årige er blevet idømt to år og seks måneders fængsel.

Retten kom frem til sin afgørelse på baggrund af datterens forklaring i retten, hvor hun blandt andet forklarede, at hun den 50-årige havde truet sig til samleje.

Retten lagde desuden vægt på en sms-korrespondance, som fandt sted en uge efter brylluppet. Her havde datteren blandt andet skrevet, at hun ikke længere ville have kontakt med sin far, efter de ting, der var sket på bryllupsnatten.

Dertil svarede faren undskyld, og at han troede, det var hans nye kone, han havde ligget ved siden af i brudesuiten. Datteren var blevet lagt i sengen i brudesuiten, fordi hun havde drukket sig meget beruset under festen og lå der altså, da faren gik alene i seng ved klokken 04.00 om natten.

Manden skal desuden betale erstatning på over 60.000 kroner til datteren.

Dommen er blevet anket med påstand om frifindelse.

Der er nedlagt navneforbud i sagen. JydskeVestkysten er bekendt med mandens identitet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce