Annonce
Tønder

Da jeg mødte dronningen

Da regentparret sammen med prins Joachim og prinsesse Marie var på officelt besøg i Tønder i juli 2010 blev dronningen blandt andet præsenteret for snæbelprojektet, som skovrider Peter Ilsøe (2. f.v.) fortalte om. Senere gik turen til skulpturhaven, hvor daværende museumsinspektør Ove Mogensen (yderst t.h.) viste rundt. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
Annonce

TØNDER: Den 16. april fylder hele Danmarks dronning 80 år. Selv om corona-krisen sætter en stoppe for det helt store festivitas, agter vi alligevel her på avisen at fejre fødselaren med et særtillæg. Og du må gerne være med.

Har du mødt dronningen, måske endda talt med hende og har et billedet fra begivenheden, så hører vi gerne fra dig, senest torsdag morgen, den 26. marts.

Dronning Margrethe og prinsgemalen var sidste gang på officielt besøg i Tønder by og Tønder Kommune i juli 2010. Det blev en festdag med høj himmel, solskin og mange glade mennesker på gaden. Efter den officielle modtagelse på rådhuset og en tur gennem den dengang nyanlagte skulpturhave, lagde dronningen lagde blandt andet vejen forbi Kunstnerhuset i Skærbæk, mens ægtefællen smagte på det bedste, som Højer Pølser kunne diske op med.

Senere på dagen mødtes regentparret til en fælles tur gennem gågaden, og en festlige sommerdag sluttede med folkefest og underholdning på torvet.

Måske var du med dengang, eller har mødt dronningen i andre sammenhænge? Hvis du vil dele din oplevelse med os og læserne, så send os gerne en mail med dine kontaktoplysninger på redaktion.toender@jv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce