Annonce
Tønder

Dagens coronamelding er tvedelt: Ingen nye smittede på institutioner - samtidig stiger smittetallet markant

Jan Præstholm er direktør for forvaltningen børn og unge samt pleje og omsorg. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Den gode nyhed er, at der det seneste døgn ikke er registreret nye coronasmittede på Tønder Kommunes institutioner. Den dårlige nyhed er, at smittetallet generelt stiger.
Annonce

TØNDER: Onsdag blev en elev og to medarbejdere på Skærbæk Distriktsskole sendt hjem efter positive coronatest. Sammen med de tre blev en hel 6. klasse med 24 elever og yderligere seks elever fra andre klasser og syv medarbejdere sendt hjem, da de var at betegne som nærkontakt med den smittede elev.

Smitten her havde torsdag ikke bredt sig, og det gælder også andre af Tønder Kommunes institutioner, fortæller direktør Jan Præstholm. Det var den gode nyhed.

Den dårlige nyhed er, at smittetallet generelt stiger i hele Tønder Kommune. Fra onsdag til torsdag er der registreret yderligere 12 smittede, så der i løbet af den seneste uge har været 42 smittetilfælde i kommunen.

- Smitten stiger ret meget i dag. Det er bekymrende, siger Jan Præstholm og tilføjer, at de coronasmittede er spredt bredt ud over kommunen.


Smitten stiger ret meget i dag. Det er bekymrende

Jan Præstholm


Med torsdagens tal er det såkaldte incidenstal nu oppe på 112,5. Onsdag var tallet 80,4.

Torsdag var det i øvrigt muligt at få foretaget en coronatest i det mobile testcenter, der dagen igennem stod parkeret ved Skærbækcentret.

Der er i døgnet op til torsdag middag testet 1297 personer positive for corona i hele landet.

Vi følger corona-situationen

Avisen har tæt kontakt til Jan Præstholm, der er direktør for børn og unge samt pleje og omsorg ved Tønder Kommune. 

Han giver hver eftermiddag på hverdage en status på corona-situationen på de kommunale arbejdspladser, institutioner og skoler i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Boligområde i Sønderborg bliver stemplet som hård ghetto

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce