Annonce
Varde

Dagens vinder er ved at forberede sig til folkedansernes landsstævne i Varde 2019

Jørgen Juul Larsen i Tambours Have, hvor han er gartner. Foto: Chresten Bergh

Dagens vinder i sommerkonkurrencen er Grethe Ladefoged fra Horne.

Annonce

Karlsgårde/Horne: I sommerkonkurrence 10 skulle læserne gætte, ved hvilken attraktion Jørgen Juul Larsen arbejder. Det rigtige svar er ved Tambours Have.

Grethe Ladefoged har vundet selvvalgte varer fra Varde Ådal Lam til en værdi af 200 kroner. Hun deltager også i konkurrencen om et Panasonic fladskærms-tv til en værdi af 6499 kroner fra Radio og TV-Gården Tistrup.

Grethe Ladefoged har været folkedanser i 34 år, og de seneste ti år har hun været instruktør. Hun instruerer for folkedanserne i Varde, dels på et voksenhold i forsamlingshuset i Tinghøj og dels på et ældrehold i Medborgerhuset i Varde.

Hun er også med i det udvalg, der er ved at arrangere landsstævne i folkedans i Varde i 2019. Folkedanserne i Varde og Ølgod samarbejder om dette stævne.

Annonce

Håber på 800 deltagere

Landsstævnet foregår i uge 29 i 2019, men selvom der er næsten ét år til, så er forberedelserne i fuld gang. Der skal arrangeres udflugter, sikres plads til overnattende, arrangeres opvisninger på torvene i Ølgod og Varde. Og meget mere end det. Håbet er, at 800 vil deltage i landsstævnet, og mere realistisk vil det nok blive mellem 600 og 700.

Meget er faldet på plads. Stævnet kommer hovedsageligt til at foregå på Sct. Jacobi Skole, hallen ved siden af skolen og Smedeværkstedet. På det store græsareal rundt om skoler bliver der plads til campister.

I øjeblikket er folkedanserne ved at undersøge, om åbningen kan foregå i Arnbjerg. Åbningen bliver nemlig efter sommerspillet, men før Open Air.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce