Annonce
Tønder

Daginstitution i Skærbæk lukket og 24 elever på Tønder Overbygningsskole hjemsendt på grund af corona

Endnu en elev er konstateret smittet med Covid-19 på Tønder Overbygningsskole. Det betyder, at i alt tre elever er konstateret smittet inden for de seneste tre døgn. Arkivfoto: Niklas Majgaard
Endnu en elev på Tønder Overbygningsskole er blevet sendt hjem efter positiv coronatest. Alle 24 elever i den smittedes klasse er også sendt hjem.
Annonce

Tønder:  Yderligere en elev er konstateret smittet med Covid19 på Tønder Overbygningsskole. Det betyder, at i alt  tre elever er konstateret smittet inden for de seneste tre døgn. Derfor er samtlige 24 elever i den 9. klasse, som den smittede går i, sendt hjem. Det samme er fem medarbejdere med anbefaling om at lade sig teste. Samtidig har skolen fredag været nødt til at sende flere klasser tidligt hjem på grund af manglende lærere. Det oplyser Jan Præstholm, direktør for Børn og Unge og Pleje og Omsorg i Tønder Kommune.

Annonce

Skærbæk Distriktsskole, Regnbuen og dagplejen

Også på Skærbæk Distriktsskole er en medarbejder smittet med Covid19, så i alt tre medarbejdere og en elev er konstateret smittet inden for de seneste to døgn.  Yderligere en medarbejder er hjemsendt til isolation med anbefaling om at lade sig teste.

Også Daginstitutionen Regnbuen i Skærbæk er ramt. Her er et barn konstateret smittet, mens 11 medarbejdere er hjemsendt til isolation med anbefaling om at lade sig teste. Af såkaldt planlægningsmæssige årsager holdes børnehavegruppen med 48 børn lukket fredag og mandag. Dermed er det kun vuggestuegruppen med 18 børn, som stadig er i daginstitutionen.

Dagplejen i Skærbæk har et enkelt barn smittet, og dagplejeren og de to øvrige børn er  hjemsendt til isolation med anbefaling om at lade sig teste.

På grund af smittetilfældene på institutionerne, har Tønder kommune rekvireret endnu en mobil testenhed til Skærbækcenteret lørdag mellem kl. 9.30 – 16.30.

Det er i forvejen aftalt, at en testenhed er i Tønder Sports og Fritidscenter på søndag kl. 9.30 – 16.30

Fredagens tal fra Statens Seruminstitut viser desuden, at der er 48 ny-konstaterede smittetilfælde i Tønder kommune. Det giver en incidens - antal smittede per 100.000 indbyggere -  på 128, 6.

Vi følger corona-situationen

Avisen har tæt kontakt til Jan Præstholm, der er direktør for børn og unge samt pleje og omsorg ved Tønder Kommune. 

Han giver hver eftermiddag på hverdage en status på corona-situationen på de kommunale arbejdspladser, institutioner og skoler i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Navne

VM-topscorer blev en feteret tv-stjerne

Annonce