Annonce
Kolding

Dalby GF om banelukning: Banen er så blød, at man træder huller

Kolding Kommune har lukket banerne for resten af sæsonen i hele kommunen. Regn har ødelagt dem så meget, at det har været nødvendigt.

Annonce

Kolding: - Banen ser okay ud, men den er så våd, at når man går på den, sætter man sine spor. Man laver huller. Jeg kan se, at der har været nogle ude på dem, og der er spor efter tacklinger, siger Gitte Thomsen, der er formand i Dalby GF om klubbens baner.

Regnen i september har ødelagt banerne i Dalby og resten af Kolding så meget, at Kolding Kommune nu har valgt at lukke banerne for resten af sæsonen for at skåne dem. Ellers vil de ikke være til at spille på, når forårssæsonen begynder til april.

- Det rammer alle vores hold. Det, vi kan bruge lige nu, er hallen, multibanen og et lille stykke græs ved siden af hallen, som ikke er en fodboldbane, men bare et stykke græs. Og så har vi vores vinterbane, men hvis vi smadrer den nu, er den ødelagt hele vinteren. Og den er det eneste, vi har at gøre med i løbet af vinteren, siger hun.

Annonce

Giver uro i klubben

I løbet af september har banerne været lukket ned flere gange på grund af regnen. Det har betydet, at Dalby GF har været nødt til at aflyse flere træninger og udsætte kampe.

- Det har været et problem hele måneden, men de seneste 14 dage har vi aflyst rigtig meget. Det giver uro i klubben og en dårlig stemning. Vi vil jo gerne kunne tilbyde to træninger om ugen. Men der er ikke så meget, vi kan gøre ved det, siger hun.

De mange aflysninger har givet klubben yderligere udgifter. Så selvom spillerne ikke får lige så meget træning, som de har betalt for, kan de ikke få pengene tilbage.

- Vores udgifter er ikke blevet mindre. Tværtimod. Der har været ekstra halleje og leje af kunstgræsbaner. Så kontingentet kan ikke betales tilbage, siger hun.

Annonce

Vintertræning i fare

Derfor vil de også se på, om der i fremtiden skal spilles fodbold om vinteren i Dalby.

- Vi må kigge indad i klubben og spørge, om vi overhovedet skal tilbyde vintertræning, eller om vi skal sætte kontingentet ned og kun spille om sommeren i Dalby. Hvis vi kommer til at stå i denne situation gang på gang, kan vi ikke blive ved med at forsvare, at man skal betale fuld kontingent. Det kan vi ikke holde til i længden, siger Gitte Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce