Annonce
Haderslev

Damparken er ikke længere hotspot

Politiet udnævnte i fredags Damparken til et såkaldt hotspot, som der var ekstra fokus på, for at forhindre spredning af corona-virus. Det er nu ophævet. Foto. Larz Grabau
Annonce

HADERSLEV: De politiplakater, der ikke allerede var revet ned eller hevet op inklusive pæle i weekenden, blev mandag fjernet fra Damparken. Den er ikke længere et hotspot.


De har været gode til at holde afstand.

Vicepolitiinspektør Søren Rønnov


Politiet konkluderede mandag formiddag, at weekenden var forløbet stille og roligt. De nystartede elever på ungdomsuddannelserne holdt sig væk og fordelte sig i mindre grupper andre steder og holdt mindre fester. 50-70 unge var for eksempel fredag aften samlet i Kløften.

Frygten var, at mange festende unge forsamlet i Damparken, som der ellers er tradition for, ville sprede corona.

Der er derfor heller ikke længere behov for den ekstra patruljering i Damparken.

– Der har naturligvis været borgere i parken i det gode vejr i weekenden, men de har været gode til at holde afstand. Så vores patruljer, som har ført ekstra tilsyn i parken hen over weekenden, har kunnet konstatere, at der slet ikke har været nogen problemer. Og det vil vi naturligvis gerne rose borgerne - herunder særligt de unge mennesker - for. Alle har været meget ansvarlige, konkluderer vicepolitiinspektør Søren Rønnov fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordøst i Haderslev.

Han har været den lokale chef for politistationerne i Haderslev og Vejen siden midten af maj, hvor han afløste Henrik Thrane Jensen. Han overtog den tilsvarende post i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce