Annonce
Sønderborg

Danfoss bidrager til bæredygtig udvikling i New York

Danfoss viser flag i New York i finale om klimaløsninger til storbyen. Arkivfoto
Tre danske virksomheder, heriblandt Danfoss, har kvalificeret sig til finalen i en international konkurrence om at levere de bedste klimaløsninger til New York City.
Annonce

Klima: 24. september skal virksomhederne Rambøll A/S, Novenco A/S og Danfoss A/S præsentere hver deres løsning på, hvordan millionbyen kan tackle luftforurening og høje temperaturer for et panel af repræsentanter fra New Yorks bystyre, skriver DI Business i et nyhedsbrev.

Det er en afdeling af Danfoss USA, der byder ind med nye meget energieffektive reguleringsventiler til vandbaseret varme- og kølesystemer.

New York Climate Week finder sted i år fra 23.-29. september og arrangeres af FN og byen New York. Klimaugen vokser år for år, sammen med interessen for at diskutere udfordringer og løsninger på klimaforandringerne.

Finalen, hvor de tre danske virksomheder skal præsentere deres løsning, udspringer af projektet Access Cities, som sigter mod at styrke bæredygtig byudvikling, igennem innovative, levedygtige og skalerbare løsninger på bæredygtighedsudfordringer i fem projekt byer: New York City, München, Singapore, København og Århus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce