Annonce
Sønderborg

Danfoss flytter medarbejdere til Nordborg

Hovedsædet i Nordborg får flere medarbjedere. Arkivfoto: Timo Battefeld
Danfoss vil over de næste tre år lave betydelige investeringer i Nordborg i forbindelse med, at virksomheden lukker i Viby, Vejle og Kolding.
Annonce

Nordborg: Danfoss har valgt at samle produktionen på større lokationer.

Det betyder, at der laves betydelige investeringer i udvidelse og forbedringer af Danfoss lokationer Nordborg på Als over de næste tre år.

Det skal give plads til en samling af Danfoss' Distributionscenter i Nordborg.

- Konkret forventer vi 14 nye stillinger i Nordborg, siger Mikkel Thrane, der er pressechef på Danfoss.

Planerne betyder, samtidig, at Danfoss lokaliteter i Viby og i Vejle samt fabrikken på Albuen i Kolding fraflyttes og lukkes. Udover Nordborg vil aktiviteterne i løbet af de kommende år flytte til Silkeborg, Marsvej i Kolding og Grodzisk i Polen.

- De større lokationer, som samler en bred vifte af forretningsaktiviteter på samme lokation, åbner desuden for investeringer i moderne faciliteter og innovative kontormiljøer, der skaber bedre forhold for medarbejderne, ansporer til øget kreativitet og giver mulighed for at arbejde på nye måder, fortæller Mikkel Thrane.

Det sker for at fastholde konkurrenceevnen samt for at opnå stordriftsfordele og mere avancerede og automatiserede produktionsprocesser.

De større lokationer, som samler en bred vifte af forretningsaktiviteter på samme lokation, åbner desuden for investeringer i moderne faciliteter og innovative kontormiljøer, der skaber bedre forhold for medarbejderne, ansporer til øget kreativitet og giver mulighed for at arbejde på nye måder.

Mikkel Thrane, pressechef på Danfoss

Annonce

Lukker fabrik i Kolding

Danfoss' fabrik på Albuen i Kolding lukker og flytter til den eksisterende fabrik i Grodzisk i Polen. Flytningen forventes afsluttet i begyndelsen af 2022, og betyder at cirka 335 arbejdspladser i Kolding nedlægges. Cirka 110 funktionærer vil forblive i Kolding og flytte til de nye faciliteter på Marsvej.

Danfoss' campus i Silkeborg vil blive udvidet, når produktionen af komponenter til boligopvarmning i Viby flyttes til Silkeborg i løbet af andet halvår 2021. Alle ansatte i Viby får tilbud om at flytte med til Silkeborg. Når det nye Danfoss-site i Kolding er færdigbygget, vil Danfoss fraflytte sine lejede lokaler i Vejle og flytte aktiviteterne inden for gulvvarme til de nye lokaliteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce