Annonce
Sønderborg

Danfoss også hædret ved Danish Design Award

Danfoss Global Launch Manager Morten Bjerg Kofod, Senior Vice President Torben Pedersen, Danfoss Residential Heating, samt Klaus Schrøder fra Design People APS modtog prisen. Foto: Danfoss

Den intelligente radiatortermostat Danfoss Eco vandt specialprisen People's Choice ved mandagens designuddeling i København.

Annonce

Nordborg: Også Danfoss fik noget med sig hjem fra Danish Design Award. Koncernen vandt i kategorien People's Choice med produktet Danfoss Eco. En enkel men højeffektiv radiatortermostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum.

- Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco har det hele: Skønhed, konnektivtiet og brugervenlighed, siger Torben Pedersen, præsident for Danfoss Residential Heating.

- Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug, siger Torben Pedersen.

Danfoss Eco er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People APS.

Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco har det hele.

Torben Pedersen, præsident for Danfoss Residential Heating.
Annonce

Lachenmeier blev to'er

Derimod måtte iværksætteren Per Lachenmeier nøjes med en sekundær placering. EasyRobotics fra Sønderborg, som han har grundlagt sammen med Palle Hannemann, var en af fire finalister til prisen i kategorien Better Work, der handler om arbejdsmiljø, trivsel og output.

Parret har til sammen mere end 40 års erfaring i at designe, udvikle og producere avancerede maskiner til industrien. EasyRobotics var nomineret for opfindelsen ER5. Der er tale om de såkaldte cobotter - lette samarbejdende robot-arme.

Der blev uddelt i alt 15 priser ved Danish Design Award, som blev holdt i Industriens hus. Vinderne blev udpeget af en uafhængig jury. Det er Dansk Design Center og Design denmark, der står bag Danish Design Award, der hylder de bedste designløsninger. Den blev i år uddelt for 50. gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Annonce