Annonce
Sønderborg

Danfoss også hædret ved Danish Design Award

Danfoss Global Launch Manager Morten Bjerg Kofod, Senior Vice President Torben Pedersen, Danfoss Residential Heating, samt Klaus Schrøder fra Design People APS modtog prisen. Foto: Danfoss

Den intelligente radiatortermostat Danfoss Eco vandt specialprisen People's Choice ved mandagens designuddeling i København.

Nordborg: Også Danfoss fik noget med sig hjem fra Danish Design Award. Koncernen vandt i kategorien People's Choice med produktet Danfoss Eco. En enkel men højeffektiv radiatortermostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum.

- Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco har det hele: Skønhed, konnektivtiet og brugervenlighed, siger Torben Pedersen, præsident for Danfoss Residential Heating.

- Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug, siger Torben Pedersen.

Danfoss Eco er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People APS.

Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco har det hele.

Torben Pedersen, præsident for Danfoss Residential Heating.

Lachenmeier blev to'er

Derimod måtte iværksætteren Per Lachenmeier nøjes med en sekundær placering. EasyRobotics fra Sønderborg, som han har grundlagt sammen med Palle Hannemann, var en af fire finalister til prisen i kategorien Better Work, der handler om arbejdsmiljø, trivsel og output.

Parret har til sammen mere end 40 års erfaring i at designe, udvikle og producere avancerede maskiner til industrien. EasyRobotics var nomineret for opfindelsen ER5. Der er tale om de såkaldte cobotter - lette samarbejdende robot-arme.

Der blev uddelt i alt 15 priser ved Danish Design Award, som blev holdt i Industriens hus. Vinderne blev udpeget af en uafhængig jury. Det er Dansk Design Center og Design denmark, der står bag Danish Design Award, der hylder de bedste designløsninger. Den blev i år uddelt for 50. gang.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Bosnier kæmper mod udvisning: Stjal tjenestepistol og pegede den mod betjent

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Brand i bygning på Fanø

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Søsteren hjalp med at kurere Irenes leukæmi: - Hun har reddet mit liv

Tønder For abonnenter

Nis og Camilla gik i Luksusfælden med en gæld på 222.000 kroner: - Vi vidste, at de ville tage bilen

Esbjerg For abonnenter

Havnearbejdere strammer skruen: Blokade om undervandsbåd lammer Esbjerg Havn

Speedway

Speedwaybossen har talt: Vores liga skal stå meget skarpere i fremtiden

Aabenraa

Efter klager om hasarderet kørsel: Tre bump og 50 markeringsbjælker skal løse problemerne ved lystbådehavnen

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Sønderborg

Sønderborgs sækkepiber er klar med ny formand og ungdomsafdeling

Sydjylland

Følg med her: Brand i bygning på Fanø

Esbjerg

Fanø 'rammes' af kritisk olieudslip: Du kan følge øvelsen fra første række

Danmark

Hun så sin konto gå i nul, mens hun talte i telefon med svindleren

Esbjerg For abonnenter

Politikerne tøver med udstykning i Andrup: Nervøse ved udsigt til oversvømmelse af nyt boligområde

Esbjerg For abonnenter

Politikere splittede i stor sag om 132 nye lejligheder i Gl. Gjesing: Borgerligt flertal gennemtrumfer nybyggeri

Aabenraa

Politistation bliver snart forladt: Usikkert om den skal sælges

Annonce