Annonce
Sport

Daniel Kønig er tilbage på banen: Har været mentalt hårdt at være ude

Daniel Kønig Hansen (t.v) er sin skade kvit og spiller tirsdag mod Herlev. Arkivfoto: Jacob Schultz

Daniel Kønig Hansen har været ude i to og en halv uge med en skade. Tirsdag vender han tilbage på isen mod Herlev.

Skade: - Man føler sig lidt udenfor uden at være udenfor.

Daniel Kønig Hansen har været skadet siden forrige fredag, og selvom det aldrig er sjovt at være skadet, så er det ikke kun kroppen, det er hårdt for.

Han har brugt de seneste to og en halv uge på at se til, når holdkammeraterne har skøjtet rundt på isen, og det har mentalt været rigtig hårdt, fortæller han.

- Du er ikke i omklædningsrummet på samme tid, som de andre, du er ikke på isen med dem, du oplever ikke det samme på busturene, som de gør, og sker der noget i kampe, er det ikke altid, du oplever det, siger Daniel Kønig Hansen.

Skaden, han har været ude med, er på den øverste del af hans krop, men han ønsker ikke at fortælle offentligt, hvad han præcis har døjet med - som det også ofte er tilfældet i ishockey.

Annonce

Optakt

Ishockey, ligaen

Tirsdag kl. 19: Herlev Eagles-SønderjyskE

JV tipper: 1-4

Går efter tre point

Men nu er han tilbage på isen, og også når SønderjyskE tirsdag drager til Herlev i håbet om at kunne tage tre point med hjem til Vojens.

Sidst de to hold mødtes, vandt SønderjyskE 6-2, så der er også denne gang forventninger om en sejr.

- Jeg forventer, vi får tre point med hjem. Herlev er et godt hold, og det lød som om, det var et rigtig hårdtarbejdende hold sidst. Vi skal ind og have overtaget, have pucken mest og skøjte mere end dem, og så er jeg sikker på, at vi nok skal få tre point. Jeg tror på, vi er et bedre hold samlet set, siger han.

Selvom det blot har været 17 dage uden kamp for Daniel Kønig Hansen, så higer han efter at komme tilbage på isen.

- Jeg glæder mig bare til at spille. Jeg er træt af at ligge derhjemme, siger han.

Og spilletid burde han kunne få i rigelige mængder. Han og holdkammeraterne i SønderjyskE går ind i en uge med tre kampe på seks dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce