Annonce
Sønderborg

Daniit A/S kom godt gennem et coronaår

Der var overskud for Sønderborgfirmaet Daniit trods et år med corona. Arkivfoto: Michael Bager
Daniit A/S, der udvikler styrings- og automationsløsninger til industrien, trodsede covid-19 og landede et tilfredsstillende overskud for 2020.

Sønderborg: Virksomheden Daniit A/S med adresse i Jyllandsgade 42 i Sønderborg er kommet pænt gennem 2020. Regnskabet viser en bruttofortjeneste på godt 23,8 mio. kroner kroner og et overskud efter skat på knap 2,5 mio. kroner - begge på niveau med resultatet for 2019.

Resultatet betegner firmaet som meget tilfredsstillende, da det skal ses i lyset af de udfordringer covid-19 har medført.

Optimisme for 2021

- Jeg er uroligt tilfreds med og stolt af, at vi på trods af de store hensyn som vi har taget, både i relation til medarbejdernes samt kundernes og samarbejdspartnernes velvære og personlige sikkerhed. Endnu engang kan vi præstere et godt positivt resultat og dermed vise, at vi har formået at fastholde den positive vækstrejse, siger Henning Kongstad, direktør i Daniit A/S. Han udtrykker samtidig optimisme for 2021.

Daniit A/S er etableret i 1968 og har lige siden udviklet avancerede styrings- og automationsløsninger til industrien - særligt indenfor brancher som asfaltproduktion, korn- og foderstof-produktion samt landbaserede fiskeopdrætsanlæg.

Virksomheden er 100 procent danskejet med kontorer i Sønderborg og Odense og beskæftiger 30 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce