Annonce
forside

Danmark er på vej ind i en anden kultur

Hans Erik Adsbøl

Læserbrev: Jeg sidder ofte og funderer over vores fremtid i Danmark. Vi kan vel huske tilbage til Morten Koch-tiden, hvor man kunne besøge naboen eller genboen til en kaffetår uden at låse vores døre, det er vel unødvendigt at skrive, den tid er forbi. I dag har vi alle barrikaderet os mod tyveri og indbrud. Aldrig før er der opsat så mange tyverialarmer, tågekanoner og kameraer.

Nu ser vi ofte, hvordan nogle tømmer forretninger, og sælger det videre på det sorte marked. Forretningerne kontakter politiet, men får det svar, det har vi ikke tid til.

Mange af de flygtninge m.m. der kommer her til landet, har en helt andet kultur og religion end vi har i Danmark. Det er helt ufattelig, at vi i Danmark skal leve med de forandringer.

Hver dag kan man læse, hvor de terroriserer ældre mennesker, for ikke at for glemme alle de voldtægter på danske kvinder. Nu må være tiden kommet til, at vi måske ender i en borgerkrig. Smid dem da ud. Ja så siger man det kan vi ikke på grund af de konventioner vi har skrevet under på. Så se at komme ud af de konventioner, og betal den bøde, det må koste. Jeg tror desværre, det er for sent, nu går snakken jo på nedlæggelse af de fordyrende regioner, hvilket jeg syntes er en god idé.

Nej, tag fat om det enorme store problem, alt den indvandring m.m. og det kan kun gå for langsomt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce